Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

LOL niekedy to tu po mne chce take haluzne hesla. teraz ze GVRT:D to jak gatky v rity.
jasne to i tam vyzera lepsie, to ako napriklad hibernacia je z makkym i ale mi to tam az oci bije ked to vidim.
no cize si fyzioterapeuticka? ja som tak biznizovejsie zalozena. ale tak nechcem radsej upresnovat.
i ked je to uplne jedno asi ale nikdy nevies. i ked keby to tu dakdo aj cital tak by asi dosiel na to ze kto je kto aj s tych reci ak by toho dotycneho poznal tak je to asi jedno. hm. hm? neviem

vrr

:) z coho mas skusku? ja mam az o dakych 10 dni. teda vlastne ani neviem kazdopadne davam tomu den ucenia max ktore aj tak sa asi sustredit nebudem a pojdem radsej von. tipek z makkym I?:D no pekne

evcca

mne vytrhli zub, a zrovna dnes som bola najhladnejsia:-) ucenie ma morduje, zajtra mam skusku a nestihla som to cele ani precitat, ale po vcerajsku je mi lahsie. ty si dobry tipek, vrr.

vrr

ja som napriklad dneska nemala vobec v plane sa prejest, ale akosi cely den som sa nudila a nevyslo mi to co som chcela, a nikomu sa nikam nechcelo tak mi nic ine nezostalo na praci. i ked som sa mohla ucit ale tak predsa lahsie sa donutim jest ako ucit sa:) ale nechcela som riesit PPP. radsej budme ufoncami:)ja mam aj tykadla

vrr

kazdopadne ako som si tak dnes citala tieto vase vsetky prispevky, tak mi napadlo jedine. zamyslali ste sa nad tym, co ak sme tu vsetci ufonci?:) co ak som napriklad ja ufonec, aby ty si ufonec a si tu tak piseme ako taki ufonci?:D

vrr

gabi podla mna si bohovska:) vazne, ja v tebe hrozne vidim seba este tak pred 5 rokmi:) vtipne vzhladom na to ze mas asi o 10 abo kolko viac ako ja haha.

sunshine

ahoj dievcata, neda mi nereagovat na vase posledne prispevky. velmi dobre zial poznam podobne samovrazedne myslienky. pred rokmi sa mi to takmer podarilo,dnes mam dve hlboke jazvy na zapastiach a jedno velke poznanie. vzdy sa oplati bojovat!!!!!aj ked sme v tom najvacsom hnoji a najciernejsom ufalstve, nie je to nic v porovnani so strasnou ciernotou smrti. len si predstavte, ze by ste odrazu neboli, neexistovali, zmizli. definitivny koniec.bodka. ak mate aspon kusok ucty sami k sebe a k tomu, co alebo kto nas pre tento svet stvoril, nikdy to nevzdavajte!!!!!!na zivote je perfektne prave to, ze sa vzdy a znova da spamatat a ist dalej. budu aj lepsie dni, urcite ano. aj ked ich teraz nevidite.kludne sa tu na fore vyzurte, ponadavate si, ale nepiste o smrti.

nasrata nula

chcela som sa z toho dostat.ale nemam moznosti.ja to sama nikdy nedokazem.potrebujem odbornu pomoc,lebo to nevladzem sama.potrebujem pomoc.nikto taky v mojom okoli nie je.preco mi to robi???
preco Boh chce,aby som bola sama?preco chce,aby som vsetko zvladla uplne sama?nema ma kto viest tou spravnou cestou.a ja ju neviem najst.som slaboch.chcem sa len lutovat,lebo na nic ine sa nezmozem.chcem smrt.chcem uz skoncit tento skurveny zivot.nema to cenu.vsetko je stratene,nikdy to nebude tak,ako chcem.lebo ma nici!nici ma.ona ma nici!NICI!!!!!!!! kto?no predsa JA!!!