Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

vrr...podľa mňa to začalo tými chlebíčkami. Kupuješ si jesť a odrazu sa pri Tebe zjaví niekto, kto vie o Tvojej bulímii. Premýšľaš, či si nemyslí, že ich pôjdeš spráskať a potom vyvracať. v strese teda rozprávaš čokoľvek, čo Ti príde na rozum, zatiaľ čo hlava premýšľa nad tým, čo si myslí o Tebe lekárka...
Hmmm?

vrr

ja som sa jej uplne bala som mala taky zly pocit ako ked mate 8 rokov a v skole rozbijete sklo a este dostanete petku a este sa pobijete a mate poznamku:) a potom to ist domov oznamit rodicom. ona to o mne vie a ja som tam u nej odvtedy radsej ani nebola bo pravda je ze som vlastne nikam nepokrocila.

vrr

boze ja som hrozna som akurat kupovala v bufete chlebicky a hned vedla mna stala moja prakticka doktorka, sestricka:) a sa pytala ze ci je vsetko ok a ja som jej povedala ze tak tak no.. ze snazim sa, a potom som jej trepala ze mama je daka divna a neviem co. ja som uplne sprosta. mama k nej totiz tiez chodi aleneviem preco som o tom vobec zacala. zly rozhovor

kyblik

FOREVER, je mi to luto...
ale hlavku hore, teraz mas vyhodu - uz vies aky styl otazok davaju a na co sa pripravit:) a znova sa to cele nemusis ucit, uz len si opakovat:)
drzim palce, tentokrat im to nandas :)

misha

alti, ďakujem. Písala som Andrejovi, ale žiadna odpoveď, ešte to asi nečítal.. tak zajtra tam napíšem, ďakujem. Aj ja vám želám dobrú noc.

evcca

to mas pravdu, bol to zvlastny pocit, ale dobre, ze som si to odzila. nechcem aby to blbo vyznelo, ale abstinujuce ppp-ckarky by mali povinne robit na takychto oddeleniach, aby baby nepodvadzali, ja som klamala a bolo mi z toho priserne, cakala som pomoc a nic, neprekukli ma a tak velmi som chcela aby ma odhalili a pomohli mi.

alti

Tak tomu sa povie ironia osudu /myslim to strazenie Evky/. Ale dnes by si s tou holkou na oddeleni urcite nemenila, si uz hoooodne dalej.