Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

pomaranc mi tiez chuti a ma vitaminy, ale najviac mi chuti ta slanina v ladnicke. Co sa tyka stravy dlha stabilita, horsie problemy znasilnenia

mis.

Zuzi, prosím Ťa, pomôž mi zistiť, kto neustále zneužíva naše nicky, robí medzi nami rozbroje, lebo ja viem, verím, že ty si mi to včera nepísala. Potrebovala by som od admina tú IP adresu dotyčnej, a viem, že to píše žena- dievča. A vsadím sa, že je to niekto z našej PPP "skupiny"- kto sem chodil a už len číta.

evcca

ked som studovala v cechach, tak som cez skuskove dokola jedla a vracala, teraz to ako-tak zvladam a neviem aka by bola moja reakcia na nezdar. desim sa toho. mam strach, ze rozbehnuty kolotoc sa takmer neda zastavit.

Alternativa

Babenky, Vy ste vsetky od zdravia, lebo aj na biznis treba byt zdravy, vsak Vrr?
Zuju, ahoj, ja Ti banan poslat starou altipostou poslat nemozem, uz som posledny zjedla. Boooze, to boli casy ked tato posta fungovala...ale vtedy ste viacere z tejto temy boli so zdravim pooodstatne horsie - aspon co sa da ako-tak objektivne zhodnotit cez PC

zuju

to mi pripomina Evi, ked som robila skusku z psychiatrie a vytiahla si ppp,lekar povedal ze odpvedam akoby som chodobou trpela

Alternativa

Takze zajtra mate 2 skusky? Ja si spominam, ze po kazdej skuske som umyvala okna v celom byte - taky divny relax to bol a bolo jedno, ci som skusku urobila alebo nie. V kazdom pripade moja mamina milovala moje prve terminy, potom som jej s tym uz isla na nervy. Ved za skusobne 5-6x umyvane okna, no asi tiez pripad pre psychologa :o)

evcca

zuzi, to je ironia osudu, ja mam bohovsku diplomovu pracu, tema ako pre mna a konzultanta mam primara a moj doktor povedal, ze v praktickej casti ma nik neprekona.