Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

inak dnes som povedala psychologovi ze zacinam u neho stvrty rok, a on ze som jeho najdlhsi pacient, ze nikto tam nebol tak dlho

evcca

uz nema zmysel sa ucit, ved by som viac zabudla, ja sa desim, ze nespravim nejaku skusku, vzdy som vsetko spravila na 1x, ale inak som normalna. dnes u nas v jedalni na obed boli spagety a pani kucharka mi nalozila porciu ako pre somalske vyhladovane decko, takmer som revala od zlosti a neschopnosti.

zuju

Evi, ja mam skusku v sobotu poslednupred statnicami v marci este nemam nic z prace, a ta skuska je u sefky mojho psychologa, v poradni kde uz stvrty rok chodim

vrr

no boze ja som tiez dostala Fx, mozno ta to sere chvilu ale hned to prejde na druhy den to nic nie je.
kazdopadne je to pozitivne evcca bo sa ti nechce, a ked sa ti nechce, tak sa ti nechce:)

Alternativa

Aj Vam sa nejako spomalila tato www? Napisem nejaku "mudrost", klikam, klikam az ma to vyhodi. Divne. Ze by virus, ved je tolko chripky :o)

mirečka

máte chuť sa prejesť a nejdete? tak potom nejdem ani ja :) zajtra mám tiež skúšku a tak sa bojím, že koniec, mala by som sa učiť, ale viem, že by som popri tom robila aj niečo iné tak radšej tu sedím

vrr

no boze ja som tiez dostala Fx, mozno ta to sere chvilu ale hned to prejde na druhy den to nic nie je.
kazdopadne je to pozitivne evcca bo sa ti nechce, a ked sa ti nechce, tak sa ti nechce:)