Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Arweena

Andy prosím Ta nepíš mi na mail, na ktorý si písala..priateľ si to všetko čítal:( preto som nemala ani náladu odpisovať..nehnevaj sa..

andy

Ja som priateľovi povedala o ppp až po dlhšom čase,bola som si istá,že by to nepochopil..ale už niečo tušil a priaom sa ma opýtal,tak som nezapierala...a prekvapil ma,stojí pri mne a pomáha mi bojovať...a poviem vám,je to skvelé,ked na to človek nie je sám...

andy

Ahojte...k predošlej téme..ja mám tiež vzťah..priateľ o ppp vie,a veľmi sa mi snaží pomôcť...bohužiaľ,už zistil,že ked to chcemurobiť,aj tak to urobím,ale do poslednej chvíle ma presiedča,aby som na wc nešla..ja ozaj zlatý,ako mi pomáha..a stále sa teší,akí budeme šťastní,ked s tým skončím...ach jaj:-( :-))
Arwee,mám sa dobre,v práci fajn,s priateľom tiež...a Ty ako? asi Ti napíšem mail,tu sa nedá všetko podrobne rozpísať..ale neviem,na tkorú adresu,kedže na jednu nechodíš vôbec...:-) Písala som Ti aj na druhú, ale zrejme som trafila smutné obodobie,lebo si sa neozvala:-)

nasratá nula

to chcem aj ja.preto som si kupila psika:D vzdy je tu pre mna.ja viem,nie je to clovek,priatel...ale myslim si,ze to raz pride.mozno uz si na tej spravnej ceste,ked velmi chces,len tak dalej.pride,ked to budes najmenej cakat.ked som si tak premietla svoj zivot,tak som si uvedomila,ze som sa strasne podcenovala.bola som chytrejsia,vyspelejsia a mozno aj lepsia ako moje kamaratky a im sa darilo.vravela som si:ved jasne,oni maju vsetko,su lepsie ako ja,tak preco nie?ale teraz viem,ze som mohla mat to co oni,mozno aj viac,keby som nemala tolko komplexov.prisla som o vela veci a stale prichadzam.to som len tak nahlas uvazovala...:)

evcca

ale ja by som ten vztah uz aj chcela, ale bojim sa odmietnutia. potrebujem niekoho, kto bude stat pri mne a ked mi je smutno, tak ma objime.

nasratá nula

presne toto som sa chcela aj ja spytat.rozmyslala som nad tym a prisla som k zaveru,ze PPP berie aj vztahy.nepoznam ziadnu PPPkarku,ktora ma priatela.A to ich poznam dost.teda jedna ma.ale aj tak si myslim,ze to k sebe nejde,lebo vtedy myslite len na to,ako schudnut a vsetko ostatne je vam ako keby lahostajne.mame len jediny ciel-schudnut-byt stihle.ideme cez mrtvoly.ved predsa nikto nam nemoze prekazit nase plany:/

evcca

ahoj baby, mam otazocku, ako je to so vztahmi a ppp. ja sa kvoli ppp dost vyhybam vztahom, ale terau po nom dost tuzim a neviem ako zacat, bojim sa, ze tym stratim svoje sukromie a asi si tak setrim priestor, ktory davam ppp.