Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forev.

jasne, ze do toho mozes vstupit. ja sa nad tym povznasam dennodenne.
a dobre teda, nebola som dokonala, je fakt, ze dokonali ludia otravuju, ale..je to tazke. vacsinou sa mi na to spatne vybavia vsetky tie pekne myslienky, vtedy si poviem, ze to nebolo zle, ale ked to zacnem rozpitvavat, som rada, ze to teraz je tak, ako to je.

zazie2112

Hej to robim aj ja, ak vammozem do toho vstupit, tiez som vcera nasla stare fotky, ked som mala o 10 kil menej a aj ked racionalne viem, ze som sa trapila, je to krute. Taka chuda by som uz byt nechcela, ale nieco medzitym. Ale kumst je asi v tom sa nad to povzniest, ze?

alti

Moja zlata, ziadne utapanie :o). Vtedy si bola vychrtla, teraz si krasna. A ze by aj dokonala :o) ? Tak tych dokonalych zase ja az tak velmi nemusim, mam rada takych normalnych, co sa nahlas zasmeju, zanadavaju aj zaplacu, maju radost z malickosti, zdolavaju tazkosti, atd., ved vies :o) ) )

forev.

ja som si velmi inteligentne vyzobrala fotky z casu, ked mi sibalo a teraz sa nostalgicky utapam vo svojej niekdajsej dokonalosti.
no skvele.

alti

Ach jaj, tak presne definujete, co Vam PPP v existujucich vztahoch kazi a mozno casom celkom vztah znici. A niektore tuzite po krasnom vztahu a presne viete, coho sa musite zbavit, aby vztah fungoval...Do kelu, babenky, tak zabojujte, pekne snicky

andy

a pokiaľ ide o sex...je to pravda,neviem sa tak celkom uvoľniť,aj ked priateľ ma berie takú aká som...už teraz áno, ale na začiatku mu to trochu vadilo, aká som chudá:-)

andy

Dobrý devčer, dievčatá...no,ak mám byť úprimná,tiež niekedy na praiteľovi vidím,že mu to dosť prekáža...len čakám,kedy mu dôjde trpezlivosť:-(
a čo sa týka toho, že nikdy nemaškrtím,to konemtujú skôr v práci kolegovia,ked vidia,že som chudá, ponúkajú ma kadečím,ja si dám iba trošku, hnd majú poznámky,že by mi nazaškodilo:-)

kyblik

tohto sa obavam aj ja:( bojim sa vztahu lebo viem ze budem pod kontrolou a v pripade kontroly a nutenia by som to ukoncila aj keby to bol neviem aky uzasny clovek:(

sunshine

vztahy a bulimia...haha, maju sa k sebe asi ako ohen a voda. mala som dokonaleho chalana, ale dala som priestor sebe a svojej chorobe. aj teraz, ked sa ako tak drzim, mam strach zacat trvaly vztah. uplne suhlasim s evccou, tiez sa desim, ze pridem o sukromie. a hrozu mi nahana aj spolocne stolovanie, co je pre zdravych ludi prirodzena vec. ale keby ste mali priatela, co vas nikdy nevidi maskrtit, asi sa to neobide bez poznamok. ... a mimochodom, nemam sice psychologicke zazemie, ale kdesi som citala, ze bulimicky maju velke problemy s vyjadrovanim pocitov, s takym tym spontannym prezivanim, co mozem potvrdit aj na sebe. len si vezmite sex. mozte mat vedla seba toho najchapavejsieho partnera, ak raz nenavidite svoje telo, sotva si to uzijete:-((