Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

subrtka

cauko chcela by som sa spytat ze ci sa na tu bulimiu da zomret?A ESTE VOLACO JE TU NIEKTO TAKY KTO TO UZ PREKONAL ZE UZ NEMA POTREBU CHODIT VRACAT?

forev.

alti moja: no idem na to. spala som nekonecnych 6 hodin, co je o tri hodiny viac ako v minulom pripade. tak to musi vyjst:)

evcca

pre lilinku 22, nejako som to rozdychala a hrala som sa na tvrdasku. je rano, som rada, ze som vcera nevracala, hoci sa citim ako veleryba, dostala moja ppp kopanec od mna a nie ja od nej. pekny den, vam vsetkym.

alti

Dievcata,
Vy vsetky mate prevahu nad akoukolvek chorobou, musite si to uvedomit a chciet tuto prevahu vyuzit pre seba. Ste inteligentne, rozmyslajuce a aj sem-tam manipulovatelne, ako vsetci. PPP je hnusna manipulatorka, nedajte sa. Prajem Vam pekne snicky :o)
Vsetkym studentkam zajtra na skuskach drzim palce.
Forev.,
mala som prijemny, velmi prijemny podvecer s Tebou. Udery anorexie, ktore citis, zasiahli aj mna, lebo Ta mam rada. Viem, ze ten nefair kopanec z tychto dni jej vratis a poriadne silno :o)

lilinka22

evcca, nevracaj. ja mám teraz tiež také dni. zožiera ma depresia a stále niečo jem. pribrala som a chcela som sa včera vyvracať, ale nešlo to. skoro som sa z toho zbláznila, ale nakoniec som si dala tabletku a išla spať. a keď ráno začal kolotoč povinností, tak mi to nejak pomohlo na to všetko nemyslieť. je síce trošku komické dávať rady, keď sama so sebou bojujem, ale ver mi, mám ten istý vnútorný boj, a tak podľa jednej rady, ktorú som dostala, skúšam nájsť v sebe aspoň trošku optimizmu a napadá ma len jedna stratégia. už sme dve, ktoré bojujú proti jednej chorobe. dve na jednu, takže máme prevahu. drž sa.

forev.

anka: koleginka? do kelu, my sa pozname? prepac, ja neviem, uz toho fakt vela neviem. :)
no, stalo sa mi len to, ze som nespravila skusku, zajtra mam opravnu, je mi fakt zle, anorexia udiera statne, ale nejak to predychavam. snad zajtra to dam. mam plan, ze sa este hodinku budem ucit, potom si dam sprchu, tabletku na spanie a o deviatej spat. dnes som dokopy nic nejedla, som na seba statne nasrana. este jedno take a riadne si vylepim! :)

alti: dakujem ti strasne, strasne moc za dnesok. vazne si mi pomohla, je to lepsie. budem sa riadit tvojimi slovami a snad to zas nepokazim. a pamataj, okna umyvam rada:)

anka

forever,velmi ta obdivujem si silna baba a verim,ze tie blbosti ta neovladnu,bola si dokonalejsia,stastnejsia???to urcite nie,len proste teraz ta choroba vie,kde je tvoja slabost a chce tam udriet,neviem co sa ti stalo,ze ti je horsie,ale myslim si,ze nic na svete za to nestoji,aby sa to nedalo riesit inak ako jedlom,a viem o com hovorim koleginka