Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Arweena

sunshine..to máme rovnaké pocity. Často sa pristihnem že čo si asi myslia o mne ostatní..ked mi niekto povie, ako dobre vyzerám, tak mu neverím. Uprave zovnajsku venujem prehnane vela času..a nakupovaniu handier..no kazdý sa musí nejako ventilovat. Len čo ráno vstanem, skočím na váhu a idem nahodiť "omietku":)) teda make up..moja dalsia závislosť:)

sunshine

EVCCI - juuj, dufam, ze to bolo myslene ako vtip, to by si musea mat o 20 kg viac, aby to bola privysoka vaha. ale arweena ma pravdu, nema zmysle porovnavat, je to len iluzia. inak, bez dokonaleho make upu sa bojim vyjst aj ja. ked vidim, ze mi je vidiet co i len jedna vyrazka pod korektorom, hned zmatkujem. zdravej babe by to asi znelo ako hlupa marnivost, ale ja sa ozaj bojim ukazat inym prirodzena. stale mam pocit, ze ked sa na mna niekto blizsie zahladi,analyzuje vsetky moje nedostatky.

misha

Ahojte. Len som sa sem prišla pozrieť a zasa som tu spomínaná ja. Nič som nepísala, ja medzi vás ani nepatrím, nakoľko nemám v sebe takú bojovnosť ako vy... A tiež neverím, že sa z tohto pekla niekedy dostanem... A tiež mám už pár dní pocit strašnej tučnoty... Ale ako sunshine- nemám odvahu postaviť sa na váhu. Pekný deň aspoň vám.

Arweena

viete baby, najhoršie je sa porovnávat..kazdá má aj tak inú stavbu tela...
V poslednej dobe som ako posadnutá svojim výzorom..bez toho, aby som bola "dokonalá" nevyjdem ani z domu..ako keby som chcela zamaskovat vsetky problemy..nestáva sa to aj Vám?

sunshine

evcca a mozem sa spytat, kolko merias? Lebo ja mam rovnaku vahu, lenze zas som malicka, takze ziadne tintitko. s tou vahou vas inak obdivujem, ja sa na nu nedokaze postavit len zo zbabelosti. strasne sa bojim, ze by mi ukazala cisla, co nechcem vidiet.

Arweena

ja tiez niekedy nemám náladu tu prispievat a ani čitat..a niekedy sa zas potrebujem vyrozprávat..kedze nemám poriadne s kým..

sunshine

mishka nie som,ale z citania ju poznam. ja sem nepisem velmi casto, hoci aj to citanie ohromne pomaha, iste je nas takych "tichsich citateliek" hodne viac.

btw. depka nie je z jedla, ale z hlavy. aj ta moja tu bola verne so mnou ci som bola vychudnuta, chuda alebo pribratejsia... nefer, ze?

Arweena

ja by som bez váhy umrela..keby som to nemala pod kontrolou, tak ma porazí. Ked sa dva dni nevázim, som nervozna ako pes...

Arweena

sunshine ja musím nakupovat normálnejsie, lebo musím varit priatelovi..takze zvádzam vlastne rovnaký boj..ale nestará sa, ako jem..uz rezignoval. Ja si neviem normálne nalozit na tanier, stale sa dlávim len postojačky:(
Veru, keby mama tušila čo mám za chorobu a ako jem..peklo na zemi.