Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

sunshine

trish, suhlas.vikendy su najhorsie, najma take uprsane ako tento. keby som nebola na private, ale doma, urcite by som o takomto case stihla uz aspon dve stretka s WC misou. vdaka bohu, ze nie som v byte sama a teda sa drzim ako tak nad vodou... evcca, prepac, mi sa nepozname, ale mam casto rovnaky prblem s vahou:-)) preto som ju uz davno vyhodila!nezabudaj an na take veci ako zadrzovanie vody, mierny prirastok hmotnosti kvoli PMS, vplyv mesiaca... je toho hodne, vaha je vzdy ako hojdacka a nemusi to mt nic spolocne s dietami ci cvicenim, netrap sa tym, zrkadla klamu!

Arweena

Ahoj Andy, my sa tu stále obchádzame, škoda:) rada by som s Tebou pokecala..vonku je uzasne depkove počasicko a vsade blato:( to nepridá na nálade

tish

ahojte, vikend je pre mna stale kriticky. snazim sa nejako zamestnat ale akonahle chcem trosku pooddychovat uz sa to zacina. bojim sa jedla. bojim sa sama seba.

andy

Dobré ráno...mne je stále dosť mizerne, nejde iba o ppp...mám proste takú "depku zo života"...Nič ma nebaví, neteší...:-(
Ale nechcem tu nikoho deptať, takže vštkým prajem čo najkrajší víkend..
Evcca, hlavu hore, ja som tiež trošku pribrala, ale viem, prečo :-) Ale nejako neviem prestať jesť tak veľa...držím palce, aby si to zvládla aj cez víkend, ked s už tak dobre držíš.
Arweenka, ahoj :-)

evcca

asi tu uz nikto nie je, ale ja nemozem spat. pribrala som a neviem z coho, pretoze jem stale rovnako, taktiez som nezmenila pohybove aktivity. trochu ma to rozladilo, lebo som skor mala pocit opacny a vela ludi sa ma prave, ze pytalo, preco som opat schudla. nerozumiem, co sa deje s tou vahou, alebo so mnou? chlacholim sa tym, ze vaha klame, ale moc mi to nepomaha. nerada by som spravila nejaku blbinu s jedenim a navyse ide vikend a sanci je az privela.