Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

robim z blchy slona, mam 48,3kg a doteraz som mala 47,5kg, viem, ze je to smiesne, ale mna to dokaze takto nenormalne rozhadzat. pripadam si tucne, ale viem, ze to opat prejde, len musim byt viac ostrazita, aby som to nevyriesila prejedanim a vracanim. ako dokazete vyhodit vahu? ja na depku pouzivam vodu s citronom a medom,mam potom pocit, ze som ziva:-)

Arweena

nie si náhodou mishka?:)
No to uz neplatí, tá váha + 2 kg..nezvraciam tak často, ale o to mám vacsie depky..horšie je, ze nie z jedla ako by sa predpokladalo

sunshine

arweena, viem, viem... tiez mi niekedy viac sadne zatmenie nez ziarenie slniecka, ale dako sa uz pomalicky hadam dokopeme k lepsim dnom. tiez si myslim, ze bulimicke zachvaty sa drzia lepsie pod kontrolou bez plnej rodicovskej chladnicky. na druhej strane, keby moja mama videla, aku stravu jem, asi by zaplakala:-)) ale pravda je taka, ze sa zatial bojim kupovat "zakazane veci", kazda, ktora si presla bulimiou asi vie, o com hovorim. takze zatial to istia prevazne ryzove chlebicky, zeleninka, cukriky bez cukru a podobne. otras, ale na zaciatok si fakt na viac netrufam.

:(

Spominala si to tu viackrat.Cez 170cm a 50kg. Mam brucho plne, som nenazrane prasa. Len ja mam to nestastie, ze nebyvam sama.

Arweena

ahoj sunshine, tak Ty más inšpiratívny nick:)) ja by som si mala dat asi dark angel:)) to by ma vystihlo momentalne

Arweena

asi mám jedinu "vyhodu", ze nebyvam s rodičmi a nemusim absolovat vikendove prejedačky...jem len to, čo si nachystám ja a kedy chcem..teda možno je to aj na škodu a nikdy sa z toho nevyhrabem

sunshine

ahojki arweena, ake znechutenie? Treba hodit na PC desktop nejaky zapad slniecka pri mori a nedivat sa vonku z okna, ale na monitor. aspon kym konecne neprestane prsat:-)

:(

Som strasne prejedena, potrebovala by som zvracat, ale nemozem. Dnes sa mi jedlo vymklo z ruk, nedokazala som sa ovladnut. Je mi hrozne.