Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iriska.

paci sa mi bojovny postoj niektorych bojovnikov. vsetku moc nieco s tym urobit mame v nas a ak sa nam zda, ze ju nedokazeme najst, alebo v zaciatkoch nedokazemem sami pouzit, pomoze spravny odbornik.
pozdravujem

subrtka

cauko zuju,,mohla by som vedet kolko mas teraz rokov,a kolko si mala tu bulimiu?a este jak si nad tym vlastne vyhrala?bo mne sa neda vzdy si powiem ze skoncim ale vzdy to zas pride=(

evcca

aj ja jem, to co si nakupim, hoc i moja mama mi casto do chladnicky dokupuje veci, ktorych v normalnej situacii nedotknem, ale pri bulimickych zachvatoch ich milujem, nevie pochopit taketo jedenie a nejedenie. mojmu jedlu vravi, ze su to same zdrave grcky, ona nepochopi princip dovolenych a zakazanych jedal. a ozaj, ja som casto tiez sama, teraz stale. ale fakt, bojujme a raz bude aj nam lepsie. vdaka za toto forum.

tish

ahojte noi aspon niekto v podobnej sitacii ako ja, sunshine, arweena. tiez byvam sama a co je dobre, lebo jem to co si sama nakupim ale na druhej strane nikto mi netresne po zadku :(