Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Cítim dnes hroznú beznádej:(.. depresia.. úzkosť... v hlave preháňadlá.. Včera som ich tiež "plánovala", nakoniec som sa "pozbierala" a vydržala. Dnes cítim, že sa to nepodarí, že zlyhám. Chce sa mi plakať, nezvládam to:(

subrtka

ja wiem ze je to len kniha ale to pomaha ked citas o tom ,,,aspon ja si to myslim,,ono dost aj pomaha ked tu citam co pisu ludia:D

subrtka

no ja nemam doma ziadnu literaturu o tom aj ked som rozmysla ze si volaco kupim ,,ale zasa ja sa bojim ze by mama na to potom dosla=(

subrtka

no len ja som taka ked zjem malo tak som strasne nervozna ,,,ale zas ked zjem vela tak to proste musim vyvracat,,ja by som sa strasne chcela naucit jest normalne

evcca

ono, to casto sluzi na porovnavanie sa, aby si si utvrdila, ze sa vies v jedle lepsie kontrolovat a si vitaz, ked zjes, co najmenej- moj nazor.

subrtka

ja som mala dokonca take obdobie ze som sa kamaratiek furt pytala ze kolko zjedia,,,jako potom som si uvedomyla ze sa pomaly any o nicom inom s nimy nevypravam len o jedle,,,co je asi divnee

evcca

no, ale obcas sa asi netrafili. casto boli porcie roznej velkosti. chce to asi cas, ja neviem, ale tiez sa porovnavam.