Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Arweena

Andy môzes mi napisat na mail do práce..nechcem ho tu zverejnovat, tak to napišem v šifre:)) moje priezvisko@epi.sk
hadam mi ten mail pride, lebo niekedy nám pošta v práci blbne.

andy

Ahoj kočky, tak ako? Víkend o chvíľu končí...
Arwee, na aký mail Ti môžem napísať? Lebo ked čítam Tvoje prípsevky, ako by som ich písala ja..to, že mi chýba kamarátka, tie depky, ktoré nie sú z jedla, pribratie 2kg...:-)
Prajem pekný dník,poobede sa ozvem..
:-)

zazie2112

tak skús poprosit mamku, si by si si nemohla dat k tomu masu zeleninu, ako ja, skus poprosit mamku o nejaky kompromis, vysvetli jej, ze mas haluze a vyhovor sa, ze takto ti to odporucila aj odbornicka, alebo tak!:)cim som nemyslela seba samozrejme, napr.psychologicka, na moju mamu to zabralo, vzdy ked som jej povedala, ze ak sa prejem budem sa citit zle tak bola velmi chapava a respektovala to, ale samotna zelenina zas nie je normalny obed!

misha

Ajoj, Zuzi. Ale je toto normálne? Doma mi to robia naschvál. Ráno som zas žrala veľa kalórii a na obed som chcela len zeleninu, ale matka robia "zdravý obed"- hranolky a čosi z mletého mäsa, nemám vymýšľať so zeleninou. No nie je to úžasná "pomoc" pre PPP-čkárku? A včera mali pre zmenu vypekací deň, ja už nevládzem. Najradšej by som bývala sama. Čo sa týka preháňadiel, možno máš pravdu, ale.... ja si o nich myslím svoje, prepáč:(

zazie2112

A mam ta!:) Co som ti napisala o tych prehabadlach?Ze po nich neschudnes ani deko, akurat si znicis creva?Misi vydrz, pekne si sa rozbehla, nepokaz si to tie prehanadla su blud, never tomu, fakt neschudnes ani neodstranis to co si zjedla, len to, co uz je daaaaavno stravene a vstrebane!!Drz sa lebo uvidis!