Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ved to je fantasticke, ked pauzy, ked ste bez priznakov PPP, sa predlzuju. Viem, ake je to niekedy tazke, narocne vydrzat. Ale hladate sposob, ako ten tlak PPP nedovolit. Vyborne, dievcata, velmi Vam drzim palce. Naozaj kazda hodina, kazdy den, kazdy tyzden, ktory vydrzite, je Vasim obrovskym uspechom :o)

sunshine

evcca, velmi velmi ti drzim palce! a dakujem za spolocnst na fore.tiez robim opatrne kroky v laske, lebo som si vlastnou hlupostou a cachrovanim s ppp pred casom odplasila idealneho chlapa. a veru viem co to je, nenavidiet zenske telo. vies co mi ale raz pomohlo? ked som bola v zahranici a extremne som schudla, ukazovala som tie fotky jednemu kamaratovi. bola som samozrejme pysna, ako stihlo tam vyzeram a on mi hovori: "boze, ved tu vyzeras, ako by si mala 10 rokov", sakra, ake vystizne... lipneme na tych nasich detskych telickach a pritom zena ma mat boky a stehna a tak sa chlapom paci!!! mat tak pri sebe podobne kritickeho kamarata 24hodin denne, slo by to s liecbou lahsie.

evcca

tie posmyknutia sa este objavuju, ale nastastie ich ubuda a pauzy su dlhsie. v hlavicke to este nemam okey, lebo si stale pripadam pritucno a nenavidim svoje stehna a boky, zensku cast v sebe by som najradsej zmazala, ale asi robim pokroky, lebo uz konecne tuzim po laske, to predtym u mna nebolo. ja neviem, ci mi nejako konkretne nemocnica pomohla, ale ja som tam klamala a neprisli mi na to, tak som odisla na reverz s vlastnym odovodnenim, ze klamat sa mozem aj doma, potom nastal zlom- to bola fuska psychologa, psychiatra a asi tam toho hore a mozno aj moja.

sunshine

jejda, ako dobre sa to cita, som na tom podobne. ani najlepsi expert nepomoze, ked sa ti to v hlavicke neprepne samo.a ak sa mozem spytat, mas niekedy aj tie poklznutie, ci uz nezvracias vobec? lebo u mna sa este sporadicky vyskytnu cierne dni, kedy mam aj pat zachvatov denne, no potom sa pozviecham a dlho dlho niec nastastie, zacinam pozorovat, ze tie medzery su coraz dlhsie... len ten pocit ako aj dnes, napr. to je fakt zaberak:-((( a myslis, ze liecenie samotne ti pomohlo aj inak, nez len kratkodobo?

evcca

este nie, ale dufam, ze raz budem, ppp mam cez10 rokov, za sebou dve neuspesne liecenia, ale teraz som vo faze, kedy chcem ja. jedno z najlepsich mojich obdobi.

sunshine

vies,evcca,priamo kvoli ppp nie, ale nepriamo ano, ked som kvoli tej pliage pokusila o ... kazda asi vie, co myslim tymi bodkami.dve balenia silnych liekov plus ziletka, extrem, no paradoxne, pomohol. to bolo moje najcernejsie dno. po troch dnoch akutneho osetrenia ma poslali domov, vtedy sa to nejak vo mne zlomilo a otvorilo mi to oci,vedela som, ze takto to nepojde. odvtedy bojujem, ako sa da:-))su to uz tri roky, myslim, ze teraz som tak na pol ceste...ako kedy... ty uz si vyliecena?