Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

jedavam aj druhu veceru, o piatej sa najem, ked pridem z prace a vecer okolo pol osmej si este nieco dzmobne, ako napriklad jablko, suchar, hrst suseneho ovocia, alebo nieco male. ani ja nepotrebujem podla mna pribrat, neboj, da sa to prezit, hoci obcas by si usla radsej na kraj sveta.

misha

evcca, veď ja som ten jedálníček včera naplánovala, psychol. s ním spokojná nebola, ale na začiatok nemôže odomňa chcieť nikto zázraky, keď v tom lietam toľké roky. A teraz jedávaš aj druhú večeru, alebo už nie? ( Evi, ja ale pribrať nepotrebujem).

evcca

ahoj mishka, si super, no vidis, zvladla si to, 1x je to najtazsie a ty si to prezila. mne pomohlo, ked som sa ucila jest, ze som si to planovala podobne ako v nemocnici, cize ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera a vecera II. bojuj, kolegyne to po case prestane bavit, aj mne jedna neustale vyhadzuje na oci aka som vychudnuta a bla-bla-bla.

misha

Evcca, gratulujem ku skúške!!!!!!!
Dievčatá, ja mám dnes trochu zo seba aj radosť, prvý krát v živote som jedla pravidelne, 5x denne! ! Teraz som dojedla večeru. Tiež som po roku jedla v práci pred kolegyňami, bolo to hrozné, triasli sa mi ruky, k tomu ich komentáre, myslela som, že s tým seknem. A jedna sa ma spýtala, či sa chystám priberať, že je to fajn. Zneistela som a v duchu si hovorila, že ja sa predsda idem "prejesť k štíhlosti", nie k tučnote. Už nechcem hladovať, potom veľa jesť, užívať preháňadlá, znova hladovať, chcem ten kruh pretat. ( Tiež chcem povedať, že som si vtedy spomenula na mail od psychologičky, raz mi písala, že každý zázrak trvá 3 dni, tak dúfam, že si na to moje jedenie v práci zvyknú a nebudú to toľko komentovať). Možno som nejedla ešte normálne, ale stále som sa cítila najedená, nebola som si istá, či si mám dať napr. na desiatu ten biely jogurt, na raňajky som mala tmavý rožok s trojuholníkovým syrom. A tak sa vás chcem opýtať: Mám jesť aj vtedy, keď hladná nie som, alebo ide práve o to, aby som bola stále najedená akurát, aby som nevyhládla? Veľmi by som si želala naučiť sa konečne pravidelne jesť.

evcca

ahojte, som taka vytesena, ze som spravila chirurgiu a aj vysetrovacie metody, ze by som to najradsej oslavila dobrou zranicou a obzerstvom, zjedla som uz dve zemle a mam chut jest dalej, hrabe mi.

Arweena

najhoršie na tom je, že telo si uz na to tak zvyklo, ze ked sa viac najem, tak normalne citim, ako sa to šplhá von..