Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

kaa, viem, kto si.
Baby, ja sa s vami lúčim. Ďakujem tým, ktorí ma podržali, keď som to najviac potrebovala.
Ak mám byť úprimná, je mi zle z pomyslenia, že tu nejaké dievča hraje na 2 strany... a zle mi je z toho, ak si s ňou píšem aj normálne.... Je to jedna z vás.. to ma najviac bolí.... Držte sa!

misha

kaa, prepáč, ospravedlňujem sa. Len som myslela, že je to istá osoba, ktorá tu mne a Zuzane znepríjemňovala život.

kaa

Milá misha. Musíš byť strašne namyslená, keď si myslíš, že niekto sa podpíše ako kaa, tým pádom píše v "tvojom mene". Netočí sa všetko len okolo teba. Aj iní majú problémy. Je mi z teba zle.

misha

Dobré ráno.
Keď potrebujem ísť cvičiť aspoň na hodinu a pol na rotopede, kedy mám ísť, keď musím jesť 6x denne, pravidelne? Ved nemôžem ísť s plným bruškom. Mám vynechať jedno jedlo? Či ako sa to vtedy robí?:(

sunshine

evcca, krasne napisane.to sa hodi,kus zdraveho optimizmu na taketo hnusne dazdive rano. ja som prave na nervy,vcera som sla velmi neskoro spat, hladna, takze dnes len od rana ladujem, navyse ten dazd...grrr:-(( o to viac potesi taky pekny prispevok. pekny vikend zelam

evcca

je zaujimave pozorovat ako sa pocas boja s ppp menim, viac si uvedomujem samu seba, dnes rano som sa zobudila a nepripadala som si tucna, su chvilky, ked si tak este pripadam, ale ked sa nad tym zamyslim, za tym nie je pocit tucnoty, ale nejaky problem, situacia, ktoru neviem riesit a hned sa vrham do "ohladuplnej naruce"ppp. takze rozlisujme a pekne ranko.

Alternativa

Ahoj Mishka,
tak mne bolo jasne, ze nick Kaa nie si Ty. Ty predsa vies, ze PPP sa da porazit. Mam velku radost, ked citam o Tvojich dnoch, super. Prajem Ti aj zajtra fajn den.
Vsetkym Vam, dievcata, ktore chcete byt zdrave, chcem len pripomenut, ze kazdy krocik vpred je Vasim obrovskym uspechom. Teraz Vam prajem dobru noc a zajtra krasny den :o)