Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj dievcata,
vsimli ste si, ze nam uz vykukaju zo zeme hlavky snezienok a vzduch vonia jarou? Ja ano a Vy sa mozete potesit prichadzajucou jarou hned dnes :o). Prajem Vam krasny dnesny den, nedajte si ho nikym a nicim pokazit :o)).
Evcca, no dnes som Ta predbehla v stavani, tak dobre ranko vsetkym :o)

Sunnrisse

evcca,mnohokrat aj to co ja poviem znie filozoficky,tak si z toho nic nerob:)dolezite je,ze hoci to tak znie,je to pravda pravduca....dnes som tak chvilku rozmyslala nad sebou,vlastne sa mam dobre,len som unavena:)skusim este dalsie formy relaxu tento tyzden.stale si opakujem,ze nepotrebujem vzdy vo vsetkom podavat 100percentny vykon,stastie je predsa niekde inde...baby,ako ste stravili vikend?mam pocit,ze znova nejak rychlo prebehol,ved vlastne ako skoro kazdy:)))))pekny vecer

zuju

je pravda Evi ze zit s ppp ckarkou nie je lahke, sama to ukusujem n mojich priatelov, ktori poznaju mna i moju chorobu,a hoci vsetci svorne tvrdia si vela lepsia ako pred par rokmi trpnem ked ideme spolu niekde na veceru a oni si bez starosti davaju kopec jedla, akoto bude so mnou ale zatial ma chapu a hlavne je ze vidia aj male pokroky, ktore sa mozno mne nezdaju

evcca

sunnrisse, cely zivot ja jedna velka skuska a myslim si, ze nas to nieco nauci. nechcela som aby to znelo filozoficky, no snad nie.
vydrz to.

evcca

ahojte, ja som rada, ze to priatel vie, je to taka moja poistka, ze keby bolo fakt zle, je tu. nebolo to lahke a este stale mam strach, ze by som ho mohla tym stratit. zit s pppckarkou nie je lahke.

Sunnrisse

ahojte,dlhsie som tu nebola,malo casu a tak...evcca,ako sa ti dari?skusam veci,ktore si mi naposledy radila.mam pocit,ze mam strasne tazke obdobie a trva uz dost dlho...pripada mi to cele ako nejaka skuska,mozno sa mi to zda,mozno som paranoidna...neviem,to je jedno.ale v podstate sa zatial drzim:)drz sa.aj ostatne baby
Simcatka,ja som to tiez povedala priatelovi,hoci som uz bola ,,po'' ppp,ale mala som pocit,ze mu to musim povedat,nikdy dovtedy som to takto otvorene nepriznala pred niekym v podobnom veku ako som ja ovorene,citila som,ze to tak ma byt,neviem to presne vysvetlit,proste som mala pocit,ze ma nemoze naozaj milovat,pokial nevie o tom co som si odzila...aspon kusok...nelutujem to a nebudem,tiez som mala pocit,ze ho vpustam akoby do svojho sveta,ako nikoho predtym,takze chapem tvoje pocity....ale podla mna si spravila dobre,dovolim si to povedat,drz sa :)

Palinnna

Draha lizza a alone, preco sa nemate rady? Nechcete zit plnohodnotny zivot? Bez vycitiek? Bavia vas tie depresie?hmmm...zelam vam len vela stastia na ceste k lieceniu z ppp. Alone, co robit? Prvy krok...je podla mna postavenie sa sebe...svojej hlave...tak ako si dokazes vycitat, ze ooch, kolko vela si toho zjedla, tak si vycitaj napriklad takto - sakra, a to co som ja uz sprosta, ze sa neviem normalne najest a stale len riesim jedlo?

lizza

a mne je otrasne:(vcera sa mi uspesne darilo
ziedla som
ranajky:vanilkovy termix..
obed:kapustove halusky
vecera:varene zemiaky
a dnes?????som tucna svina..zase som zrala:((
aj teraz som sa nazrala..nie prezrala,ale nazrala.je mi zo seba ZLE!
mam chut vracat,ale nemozem..
mam chut si nastolit za trest DRASTICKU dietu