Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

ano mas, pravdu, treba chciet sa liecit, ale je situacia, kedy to uz bohuzial nedokazes, vtedy potrebujes pomoc. pezinok nema system, ktory tam kedysi fungoval. vsetky ppp-ckarky su pre nich rovnake, staci mat trochu rozumu a prekuknes ich za dva dni, pokial nevycnievas z davu, nik sa o teba nestara. podla mojho nazoru profesionala nevytvara kreslo a titulka na dverach, ale ochota pomahat ludom, ktori to potrebuju. eticke zasady terapie a skupin maju svoje pravidla, ktore niektori terapeuti v pk mali akurat tak v pata na nohe.

nasratá nula

hej,ale je rozdiel ci sa chces liecit alebo nie.Ak ano,budes spolupracovat a nie klamat.Mozno preto si odisla v horsom stave.a ake to tam je?ano,mam depresie,ktore ma nechcu opustit.drzia sa ma ako klieste

evcca

mala som na mysli, com som tam vystrajala ja a sestricky a doktori na to neprisli, hoci som potrebovala pomoc. odisla som este v horsom stave ako som prisla.nie je tam problem klamat a nik,....ale to je moja skusenost.

evcca

mas zdravotne problemy, ked ta posiela do pezinka?
ja som povedala doktorovi pravdu, o tom, co sa robi v pezinku a uz mi ho ani raz nespomenul.

nasratá nula

ahojte,dnes bol strasn den.nielenze som jedla same nezdrave veci,ale aj psychologicka mi povedala,ze by som sa mala ist preliecit do pezinka.ale ja nechcem.neverim,ze by mi to pomohlo.bola som uz na lieceniach (nie v pezinku) a prisla som este v horsom stave.chcem normalne zit.cas sa neda zastavit,aby som isla na liecenie a prisla.myslim si,ze nijak by mi to nepomohlo,lebo tam budem len zavreta,budem musiet dodrziavat nejaky trapny program a ked ma pustia,budem taka ista "Pani Depresia".

nasratá nula

ahojte,dnes bol strasn den.nielenze som jedla same nezdrave veci,ale aj psychologicka mi povedala,ze by som sa mala ist preliecit do pezinka.ale ja nechcem.neverim,ze by mi to pomohlo.bola som uz na lieceniach (nie v pezinku) a prisla som este v horsom stave.chcem normalne zit.cas sa neda zastavit,aby som isla na liecenie a prisla.myslim si,ze nijak by mi to nepomohlo,lebo tam budem len zavreta,budem musiet dodrziavat nejaky trapny program a ked ma pustia,budem taka ista "Pani Depresia".

jaja

a este nieco,znie to ako klise,ale je to tak:Nie je hanba posmyknut sa,ani priznat svoju chybu,ale hanbou je ostat vo svojej ulite a zit v sebaklame....pritom zivot je taky krasny,je vela ludi s dobrym srdieckom a nezabudajte na usmev aj ten lieci:)a tiez objatie niekoho blizkeho:)uzite si dnesny den v zdravi...raz vyjde pre kazdy z vas slniecko ak ho naozaj chcete vidiet ziarit v plnej krase...:)

jaja

baby pamatajte,ze ppp (anorexia,bulimia,zachvatove prejedanie)je len akasi neviditelna bariera,ktoru si clovek spravi okolo seba,aby sa ukryl sam pred ostatnymi i sam pred sebou ked si je neisty...nieje to cesta k lepsim casom,ale cesta do pekiel....je velkou chybou...ale nastastie existuje cesta spat:)