Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forev.

ahoj moja:)
ja viem, malo by to byt z toho, ale nepaci sa mi to, absolutne nie.
mam sa inak fajn..uzivam si posledne dni prazdnin, citam, kavickujem..dobre mi je. ale tesim sa do skoly. :) ty si v pohode?

andy

Ahoj forev., ako sa máš? To s cholesterolom je fakt iba kvôli anorexii, už som o tom niekde čítala...
Inak ako? :-)

vilaamalka

Ahoj poly ... ja by som bola rada, keby si sa mi ozvala.. mozes na mail co tu mam... alebo cez RP - pokec .. tiez som bulimicka... uz strasne dlho...ani neviem kolko rokov to bude uz.. a rada by som s tebou porozpravala..

forev.

no, on mi to nepovedal, iny lekar, s ktorym som sa o tomto bavila..ze to je o tomto..davam si pozor, co jem, ale naozaj, neprehanam. zijem si dobre. a prekvapilo ma, ako som zareagovala. spatne, dost spatne.

evcca

ty a obezita, to nejde do kopy, urcite sa stravujes zdravo, ved aj ona ti povedala, ze je to kvoli anorexiu, s ktorou si dlhy cas spolunazivala.

forev.

viem..ale..ja som sa zlakla. dostala som taky papierik o dosledkoch obezity a tak..no hroza. ja?! ja by som vedela z fleku povedat kaloricku hodnotu vsetkych potravin, ktore tam boli vypisane a niekto mi povie, ze v tomto a v tomto sa mam obmedzovat..vraj, ci jem sladkosti, ci jem tucne. nie, nejem, stravujem sa zdravo. neprehanam nic, ale zdravo.

evcca

je to len odoznievajuci priznak anorexie alebo bulimie, telo dlho hladovalo a malo nedostatok zivin a pamata si to a svoje zasoby, hoci aj skodlive nerado pusta. casom a vhodnou stravou sa to upravi.