Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nasratá nula

misha musis ich brat dlhsie.Nemala by si ich vysadit aj ked ti uz bude lepsie.Kym zacnu ucinkovat,trva to par tyzdnov alebo mesiacov.Maju rozne vedlasie ucinnky ako napriklad ospalost,ale to po case prejde.Len je trochu zdlhave,kym ti najdu tie,co ti sadnu.

misha

Ahojte. Dievčatá, máte niektorá skúsenosť s užívaním antidepresív? Myslíte, že by stačilo užívať tieto lieky tak pol roka? Alebo ako sa učí pri antidepresívach? Ďakujem.

andy

Ahoj forev., super nápad, prečistiť si hlavu :-))) Len nie príliš často, že? :-)
Teraz, ked si v BA, vude to lepšie, uvidíš, nepoddaj sa tomu. Krízy sú bežné, ale Ty si už na najlepšej ceste z toho von. Si mladá, veľmi pekná, úspešná, usmievavá..a vyžaruješ veľa pozitívnej energie :-) A to preto, že vnímaš svet bez ppp. Dúfam, že raz pôjdeme všetky v Tvojich šľapajách :-)

forev.

baby..dakujem. uz som v bratislave, je to tu akesi lepsie..skusim odznova..pojde to, vsak?
vcera som bola s kamaratmi pit..nezvyknem..ale..okrem obliciek a pecene mi to asi "precistilo" aj mozog..podla toho ako teraz boli:) a vcera som bola taka ina..blazniva a stastna..bolo to dobre. chcem byt taka stale. lebo viem, ze mozem:) insallah

nasratá nula

mishka nikdy nehovor nikdy!Nikdy nevies ako to bude.Mozes len predpokladat,ale to neznamena,ze to tak aj bude.Ak veris v Boha,tak v biblii sa pise:U Boha nic nie je nemozne.

misha

Nasratá nula, nie, depresie ma neopustia, nikdy. Tým, že som ich spoznala, v hlave sa to poprepínalo a vždy, keď bude "možnosť", tak sa spustia spolu s úzkosťou. Budem trpieť rovnako ako teraz.
evcca, toto nie je chvíľková slabosť, to je fakt. Nevyspím sa z toho, urobila som hĺbkovú analýzu všetkého a prišla som k tomuto záveru. Z tohto sa vyspať nedá.

evcca

kazda z nas ma pocit z casu na cas, ze to chceme vzdat, ja som to dnes mala chut vzdat aspon 10x. ides dalej, zajtra opat vide slnko a bude svet krajsi, len tomu ver.