Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forev.

ahoj baby,
kedze mam prazdniny po skuskovom, presla som si vsetky zdravotne prehliadky. krvny obraz je uz v pohode, akurat mam trochu zvyseny cholesterol..vraj je to u byvalych anorekticiek bezne..ale strasne ma to vystrasilo..cholesterol a ja..panika

poly

Vsetky vas chcem povzbudit, da sa z toho dostat. Par prispevkov natemu 'bulimia' som tu uz mala... Tak chcem len dodat, ze po 4 mesiacoch abstinovania sa citim uzasne!!! Tak ako som uz raz pisala, zacala som ranajkami :) Staci ich len nechat stravit, po par tyzdnoch si na to telo svykne. Nebudete mat z toho stres ako s kazdeho susta, ktore by ste nemohli dostat von...ved viete. Takze od ranajok som presla k obedu a postupne som sa vyrovnala s tym, ze nieco stravit predsa musim. Ja viem, je to blbe, ale jasne, myslela som na to, ci nepriberiem. Pribrala som asi 1-2 kg, co je smiesne, kedze som cakala takych 10 :o) Potom to samo spadlo, kedze hlady va vytratili a dnes uz papam ako CLOVEK.
Trvalo mi to 6 rokov, pre tie co stracate nadej!!! Ale podarilo sa.
Ak chcete poradit napiste mi tu kontakt.

Hlavy hore!!!

nasratá nula

bola si len na jednom oddeleni?lebo vraj tam maju viac oddeleni,ze je to obrovske.mozno na inych oddeleniach je to ine.doktorka mi praveze povedala,ze vsetci co tam boli,tak to chvalili.Ale to je asi aj vec nazoru jednotlivca