Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

potrebujem poradit, neviem, co sa deje s mojim telom, uz beriem v pohode, ze som pribrala nad 50kg, nie je to na mne vidiet, ale citim na bruchu a stehnach taky zvlastny pocit, napnutia, ako naliate vodou, boli ma aj kracat.jedine, co ma napada je prirovnanie k preplnenemu mocovemu mechuru a odkladaniu potreby.

forev.

no jo. uz som doma zo skoly. znacne ukludnena a zlepsena..v podstate:)ucim sa, za chvilu idem na tu kavu..no ano. pojde to..lepsie. dakujem:)

gabina

najviac destruujes seba. A to da sakra vela prace sa s tym vyrovnat a prijat to. Nepotrebujes riesit este ostatnych a ich pocity a to, ako vnimaju Teba a Tvoje spravanie.
Ono to ma logicku postupnost. Najskor sa naucit respektovat seba a potom sa da pomahat druhym tak, aby si si neublizovala. Nic viac a nic menej.
Co chces zachranovat? Svet? Blbost. Zacni doma, tam, kde si. Daj si vanu, natri sa mlieckom, vyvoňaj sa, namaľuj sa, pozri sa na seba, aká si krásna. Ok, tak pozri len do tváre, nepozeraj nižšie. Ale povedz si to. Skús mať zo seba na dnes dobrý pocit. Uteč von, zájdi si na kávu, vypni uši, ľudí, myšlienky. Čítaj. V sebe...

forev.

no dobre, ale co ked som to ja, co to vsetko destruuje? ako mam byt takto este vacsia egoistka, ked to musim zachranit?

gabina

Ja sa stretávam často ale egoistka som s úplným plezírom. Keď to nejde, tak to nejde a nefungujem ani ja. Občas sa na tom smejem, že dokážem povedať NIE a NEBUDEM a NEUROBÍM s takou radosťou. A viem, prečo. Lebo to oslobodzuje. Bez výčitiek, čo si pomyslia tí druhí. Máš právo myslieť na seba a nehrať sa pred druhými na dokonalú. Taký nie je nikto...

forev.

ha! tak to pojde naprd, kedze dnes sa mam teoreticky stretnut s niekym..a jo. ok. egoistka. svina. :) to je pekne.

gabina

tak vidíš...keď je Ti naprd, pokojne si zanadávaj. Tresni dačo o zem, nebuď ústretová, milá, povedz ľuďom, nech Ti dnes dajú pokoj. Buď egoistka, na dnes sama pre seba.

gabina

forev, je mi jasné, že Ti nie je najlepšie...To neogabeš...
Keby aspoň to hlúpe slnko vykuklo, nech sa nám ľahšie dýcha, však?