Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

v nemocnici som bola 2X, raz pred statnicami a potom este raz lebo som nevedela zastavit bulimicky tah. mne pomohlo, ked som zacala riesit otazku jedla kvoli sebe a nie kvoli mame, rozvodu nasich, blbemu detstvu,...
nie som este celkom vonku, aj ja mam strach, ale skusam to, podstatne, je, ze po kazdom pade vstanes. nie je hanba zlyhat, ale nevstat a neskusit to opat.si mladucka, bojuj, urcite je nieco co ta bavi.

zuzicka1989

evcca:pani10rokov?tak to si si tiez presla svoje a teraz si uz z toho von?da sa vobec z toho zacarovaneho kruhu vyjst?aj ty si bola v nemocnici?ako dlho?

evcca

mam ppp uz 10rokov, od anorexii cez bulimia a tak dookola. rodicov uz nezmenis, mas pravdu si dospela, ale dospele baby sa nespravaju tak, ze to konci ppp. z vychodu je zuju, skus sa jej ozvat, mne pomohla a nakopava ma, ked nechcem otvorit oci, bola jedna z mala s ktorou som si v nemocnici rozumela.

zuzicka1989

evcca:no ved viem,ze vsetko na mne zalezi,len niekdy to je az priliz tazke,hlavne ked ma nasi nutia jest,bola som zvyknutá na slobodu a teraz?je to vsetko az taka neprirodzena starostlivost..chapes ja to teraz uz nepotrebujem,potrebovala som to inokedy teraz ked som uz dospela?je to uz neskoro zo strany oboch... nie som z okolia nr..ale az z vychodu..a ty mas tiez ppp?a uz si z toho vonku?

evcca

zuzicka1989, netrap sa, pocity sklamania zo seba mame casto vsetky, ja som tu niekedy vypisovala veci, az sa hory zelenali:-)chce to cas, len sa ty rozhodni, ci s tym chces nieco urobit, odkial si- v oblasti nr by som ti vedela poradit.