Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

agatka1

dobry den chcela som sa vas spytat, ci nahodou neviete ze kolko krat za den by som mohla vypit caj valeriana lekarska, viem ze je to dobre pit pri zvracani a kedze mam bulimiu, rozhodla som si to kupit, ale neviete niekto kolko vela mozem toho caju vypit?

linduska

viete na co som dosla???ked nebudete cely den mysliet na jedlo ale napr na ine ...s kamoskami xodte von,alebo ak budete mat xalana tak budte s nim ved staci sa odviazat..najdite si nejake hoby co vas bude bavit a pocase na toto zabudnete...

Alternativa

Ano, spravnym programom zaplneny den patri k liecbe. Nuda je nielen spustacom ale aj permanentnym udrziavatelom PPP. Inak, je super byt busy, len nesmieme zabudnut sami na seba. Napr. na pravidelne jedenie zdravych a nie obrovskych porcii 5x denne /aspon 2-3x cerstva zelenina a ovocie/. S chutou podme kmitat, dievcata :o)

zazie2112

Evvik, chapem tvoje pocity a kazda to prezivame tak isto, ked nam niekto povie, ze vyzerame dobre, lepsie, stastne, spokojne, zdravo....je uplne jedno ako, vsetko pre nas znamena jedno-tlsto!!!Ale je to blud, nas to prenasleduje v nasich hlavach a pretoze vidime kazde kilo v kazdom vyklade, myslime si, ze ostatni to vidia tiez. A ako sa mne vyrovnava s mojim pribratim?Nie je to lahke, ja uz mam skoro rok takuto vahu, ale ked natrafim na stare fotky....je to vo mne a castokrat sa drzim zubami nechtami a nejde to. Najviac sa nenavidim, ked zlyham a zvraciam, co je chvalabohu minimalne, ale vtedy, ked sa kuknem do zrkadla a vidim pribratu bulimicku-strasne nechutna ironia!!!Ale snazim sa neist do tychto uvah hlbsie,radsej.

coky77

PROSIM VAS ZA TU PSYCHOLOGICKU SA AJ PLATI? a jako to tam asi tak prebieha tam dojde a musite jej rozpravat o sebe alebo jako?,,,,,a to ked tam idete tak to sa robia aj zaznamy do zdravotnej karty?

vrr

ok som dement, teraz mi napadlo ze si to pisala, ked sme sa bavili ci nepojdeme spolu na skupinku, ze gabi:) mimochodom dnes je utorok.
to je sranda, vzdy ked si poviem ze dnes je uz zasa - tak je to vzdy utorok. dnes je uz zas utorok??? utorok:) pritom taky nesympaticky ako stvrtok.

vrr

altiii:) ano rozumiem si s nou ale rada by som tam chodila castejsie. a nesustredim sa na to ani viacmenej vobec:) na to razne riesenie PPP, este sme sa o tom poriadne ani nebavili.
ja mam teraz tolko veci na praci ze mam ledva volno a cas si umyt vlasy:) to je asi dobre len neviem ci to zachyti spravnu mna u psychologicky, lebo teraz som to ja zanepraznena co inokedy moc nebyvavalo.
ty si bola na lieceni? to som ani nevedela. dobre bolo? preco?

Alternativa

Ahoj dievcata,
prajem Vam vsetkym fajn den plny usmevov.
Vrrkulka,
som rada, ze si zacinas rozumiet so psychologickou. Vydrz v sedeniach s nou co najdlhsie, urcite Ti pomozu posunut sa v zivote k vyssej kvalite, vo vztahoch k sebe samej i okoliu. Nesustreduj sa prilis na povinne riesenie PPP, ono aj to pride, neboj. Odporucam dobru psychologicku kazdej, ktora este vaha :o)
K tej kazdodennej "abstinencii". Istym sposobom sa do tohto stadia dostane kazdy, kto ma resp. mal nejaky zdravotny problem. Spytajte sa napr. kardiaka, cloveka s ochorenim pecene, ladvin, alergika - kazdy zaradil do svojho zivota nejake obmedzenia, netreba sa toho bat. Predsa aj "abstinenti" ziju velmi kvalitny, plnohodnotny zivot. Takze usmev dievcata :o)