Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zazie2112

Nie Evi,ja nechcem mat tak malo kil,mne staci aj 60, no keby som mala Patdesiat devat nahnevala by som sa....:) Len som chcela vediet, ci sa ti to dari udrzat aj pri normalnej strave...Ja viem ako bulimia nici zivot to mi ver....Vcera na mna prisiel zachvat,proste ten stav ze nic nedokazes robit, mas len vlciu tmu pred ocami a jednu jedinu tuzbu-zrat zrat zrat....neprekonala som to, dost som sa prejedla, ale aspon sa mi podarilo ist spat a nevracat....Snad sa to dnes podari aj tebe....

evcca

vanu som uz skusila, mam sa ucit na skusku, no nedokazem to, tak sedim za pc a pisem si. som z toho unavena, nechce sa mi bojovat, hoci viem, ze musim, cesta spat do ppp uz neexistuje.

jaja

evcca,teraz je spravny cas na boj....ved vies,ze prichadzaju taketo chvile,ale si silna,zabuojuj..:)pozri si nejaky film,alebo sa chod prejst,napusti si vanu...hm?:)

nasratá nula

" Môžete ovládať iba svoju myšlienku v tomto okamihu. Vaše staré myšlienky sú už bezvýznamné a nedá sa s nimi urobiť nič viac ako prežiť skúsenosti, ktoré tieto myšlienky vytvorili. Vaše budúce myšlienky ešte nevznikli a neviete, aké budú. Vaše súčasné myslenie, to, na čo myslíte práve teraz, je úplne pod vašou kontrolou. Napríklad: Máte malé dieťa, ktorému ste dovolili chodiť spať tak neskoro, ako chcelo. Teraz ste sa rozhodli, že denne pôjde do postele presne o ôsmej. Ako sa podľa vás zachová prvý večer? Nepochybne sa proti tomuto novému pravidlu vzbúri, bude sa zlostiť a robiť všetko možné, aby ešte nemuselo ísť spať. Ak ustúpime, dieťa vyhralo a vždy vás bude chcieť ovládať. Ak ale pevne zotrváte na svojom rozhodnutí a dáte jasne najavo, že oddnes bude chodiť spávať o ôsmej, jeho odpor bude slabnúť. O dve tri noci bude nový poriadok zavedený. Rovnako je to s vašou mysľou. Aj ona sa bude spočiatku búriť, netúži po prevýchove. Ale ovládate ju vy sami. Ak zostanete sústredení a pevní, čoskoro bude myslieť inak. A budete sa cítiť veľmi dobre. Uvedomíte si totiž, že UŽ NIE STE BEZMOCNÉ OBETE SVOJICH VLASTNÝCH MYŠLIENOK, ALE NAOPAK PÁNOM SVOJEJ MYSLE. Vaša myseľ je nástroj, ktorý môžete používať podľa svojej vôle, akokoľvek chcete." (Louise L. HAY - Miluj svoj život)

zazie

Evcca mam na teba dotaz, ja mam 61 kil a trochu ma to stve ale snazim sa byt kludna. myslim ze vo vseobecnosti jem menej ako ty-cekujem ta:)a ty mas tak malo kil, ako sa ti to dari?Ja chcem jest normalne, nechcem hladovat, ale mam strach ze priberiem este viac. kedysi som mala aj ja 50, ale to som nejedla vobec, nie je to pre mna prirodzene asi.

vrr

alti, ako sa mas? dlho som ta necitala. Ja uz som bola parkrat u psychologicky a je naozaj super. Ziaden pozitivny vplyv na moje prejedanie to nema, ale som rada ze som tam lebo zo mna popada kopu kamenov o ktorych mozno ani neviem:) to sa potom bude lepsie hrabat nahor ked budem o ne lahsial.

forev.

ja som sa na nu po tyzdni postavila. a chvalabohu som za ten chaoticky tyzden neschudla tolko, aby ma to viac doondilo, tak som si s kludnym svedomim dala palacinky:)