Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

je to slaba chvilka a vdaka za pekne slova, som ppp-ckarka a ako hovori kamarat abstinujuci alkoholik, ze zavislakom sme do konca zivota, kym sa nad nami nezavrie truhla a je jedno aku mame zavislost. ale je rozdiel byt aktivny zavislak, alebo abstinujuci zavislak od cohokolvek. doktor sa na mna dival, ze preco ma vazi psychiater? bol v pohode, ale vadila mi pritomnost sestricky. neviem sa nad to povzniest, hoci je to malichernost. obcas by som na cely spital najradsej vykricala, ze som ppp-ckarka a mozu mi jedine fukat praskovy cukor do zadku:-)

jaja

evi,samozrejme,ze je to pochopitelne:)super,ze si si priznala,ze ta to zranilo,o tom to je!priznat si to sama pred sebou....pppckarka podla mna este si,ppp ako vieme nie je o jedle,ale o psychike...ale raz vyzdravies...a budes vyliecena pppckarka a to je ovela viac ako pppckarka,budes vzorom pre ostatne baby...:)mimochodom ja si myslim,ze tym vzorom v mnohom si uz aj teraz,v snahe,vo vytrvalosti,odhodlanosti...:)toto je len slaba chvilka...

evcca

hej, asi to ma konkretny dovod. ale je to az smiesne bizardne. dnes som bola u svojho doktora, ze sa necitim dobre, ze som stale unavena, vela spim, trasu sa mi ruky v noci sa potim a tak dalej. listoval si mojou kartou a povedal mi, ze uz nevyzeram na ppp-ckarku, a ja som to zobrala tak, ze som tlsta. je to hlupost, ale bola som aspon ppp-ckarka a teraz som co? ja neviem, co som. je to trapne a zle sa mi to aj cita, nie len pise.chapete to niekto?

jaja

viem,ze sa tazko da sustredit v takom stave v akom teraz si...ale to prejde,vydrz :)a nikto nie je dokonaly ani ty nechci byt!evcca a co ta teraz vabi k prejedaniu nejaky konkretny dovod?

evcca

28.februara mam skusku z ortopedie, este som to ani neprecitala, vobec ma to nelaka. depta ma to, ze to neviem, ja, ktora som vzdy sto percente pripravena.

evcca

zazie, takto jem asi necele dva roky a vaha mi lieta okolo 47-51kg, teraz som v tej hornej hranici, vadi mi to, lebo sa tazko vyrovnavam so svojim telom. nemam silu sa s tym len tak vyrovnat, je to tazsie, nez cokolvek ine pre mna. ako to zvladas ty? mam pocit, ze stracam samu seba.

zazie2112

to si musis hovorit, cesta do PPP existuje, ale je plna bolesti a utrpenia, ja som uz dlho nemala chute sa prejedat, ale zase ma to chyta, neviem preco....je to zradne svinstvo tato posrata choroba....

jaja

tak si pis s nami:)kedy mas skusku Evi a z coho?presne tak,uz existuje len cesta von z ppp,taketo chvile prejdu....treba sa tesit na tu chvilu ked zmizne a ty si povies,ze si aj to nutkanie uspesne zvladla:)