Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

my sa liecime z poruch prijmu potravy, asi vies, co to je, takze my ti radit s chudnutim nebudeme, nam to zivot len skomplikovalo.

beznadejne18

ani nie.....som tu nowa..tak neviem kde sa mam to pytat...
mne je to tiež divne že tych 5 kíl nejde zo mna dole...

evcca

beznadejne18, toto nie je to spravne miesto na rady na chudnutie, sme tu ppp a my sa chceme liecit.takze chciet rady od nas ako schudnut nejakych 5 kil je divne, nemyslis?

beznadejne18

KED SOM MALA 15ROKOV MALA SOM 169CM A 48KÍL. SUPER POSTAVA.
A POTOM SOM ZAčALA PRIBERAT,
ASI O POL ROKA SOM MALA 169CM ALE 66KÍL. BRUCHO VEĽKE A ZADOK TIEŽ.
ZAČALA SOM CHUDNÚT...
PODARILO SA MI SCHUDNUT NA 55KÍL.
A TO ZA 3 ROKY. KOLISAVO..
MAM 18ROKOV. A MôJ PROBLEM JE VEČNY,
NEVIEM SCHUDNUT 5 KIL...NO FAKT.. TÝCH 5 KIL DOLE NEJDE.
ČO MAM ROBIT? LIPOSUKCIA?
SÚHRN:newiem sa dostat na VAHU : 50kg.
t.j.za 1 rok som schudla z 66kíl na 55kíl. ale už 2 roky sa pokúšam schudnút na 50.kíl ale nejde to.
prosim o radu-dakujem

monica

Baby..Hmm..bola som kedysi bulimickou niekedy okolo oktobra som skoncila a zase som s tym zacala v januari...A viete koli comu? ozvala sa mi holka z tohto fora lebo som tu kedysi nechavala asvoje icq..Pomahala som jej a pritom smom sa sama zase do toho dostala:( :( A teraz som zacala brat antikoncepciu..A chcela by som sa niekoho opytat ako to hoélky riesia..Viem , ze tto je forum ako z problemu pomoct ale potrebujem sa spytat ako bereite tabletky..Tehotna vazne nemozem zostat...:(

evcca

caute, ja sa citim jak nakladak s privesom, pritom stale spim a pomaly priberam. mam sa ucit na skusku no po pol hodinke nad tym zaspavam. a zrala by som, zrala,...

zazie2112

Hej hej velka pravda, ved co maju ludia z teba a co mas zo seba ty sama, ked si sice vychrtla, ale tym to hasne?To nikoho nezaujima, ludia nas maju radi pre nieco uplne ine a v tomto je PPP specialne, ze z nas pripravuje o individualitu a robi z nas stado zufalych oveciek, ktore maju rovnake uvazovanie a trapenie...

mia

Ahojte uz sest rokov bojujem ...a zlyhavam a bojujej...a az teraz posledy rok vyhravam...bez psychologa, Takze vsetky co ste tu je to o voli....mne to cele kliklo ked mi viacero ludi dalo najavo, ze som prestala byt zaujimava, ze uz nemam iskru...Viete, vzdy som bola myslim plna energie a rozdavala ju ale posledne roky som sa venovala iba vecnemu kolobehu jedlo a zachod...takze velkost jeansov sice bola tridsat sest...a tridsatstyri...ale moja osobnost, ta povestna energia zmizla ... a pritom prave preto si ma ludia vazili...mna to tak vyburcovalo ze som sa zatla a kazdy den si vravela, ze chcem byt zase sexi, tj. vtipna, sarmanta a hyrit napadmi.....lebo sexi postava nikoho nezaujima...drzim palce vsetkym...je to boj na cely zivot ale pamatajte VY ste tie ktore tu VOLU OVLADAJU.....