Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

ahoj evcca:)som rada,ze sa uz citis celkom fayn :)
lll111....skus nastolit normalnejsi rezim v jedle,takto sa znicis...

lll111

boze ja uz nevladzem stale kontrolujem svoje telo!tyzden dokazem aj nejest a potom to pride prejedanie vtedu zjem aj kila jedla ja neviem co so sebou prosim co to je???pomoc

forev.

mirabelka: ahoj, viem, ze je dobry Tramal, alebo nejake chondro-pripravky. ale mne z toho nic nepomohlo. tak ked to uz nezvladam, dam si ibalgin, alebo nieco podobne lentilkove. len rozmyslam, ci je to take dozivotne..

mirabelka

forev. ahoj, mna tiez bolievaju bedrove klby, hlavne po zatazi (cviceni, alkohol.party :) atd.) ale radu ti dat neviem. ja sama sa to snazim nejak ignorovat a ked sa to uz neda vydrzat, tak tabletky...mozno nejaky odbornik by ti lepsie poradil, ked sa tu najde :)

zuzana82

dnes som vyviedla poriadnu hlupost,ale strasne dufam,ze to bude ok,ale to sa dozviem az o 15h a potom vecer.
mala som a stale mam chut to riesit prezratim sa,ale nechcem!!!!potrebujem sa zamestnanat a preckat este tych par hodin.....dlhych

forev.

ahoj,
potrebujem radu. totiz, uz celkom znacnu dobu ma bolia bedrove klby, klasika, ze ano..no a potrebovala by som s tym nieco neinvazivne spravit. nemal tu niekto podobny problem? po anorexii. a co s tym? lebo teoreticky viem ako na to, ale ako hovorim..neinvazivne..ci by jednoducho nestacilo pockat, kym to prejde. lebo oni nebolia stale, iba pri nejakych riskantnych polohach, ked vela chodim, beham, ci tak. vecer, ked sa meni pocasie. no v kazdom pripade, nie stale. oki, dakujem :)