Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

dastza

PROSIM...KTO MI POMOZE???JA PROSTE STALE UZ MYSLIM NA JEDLO...ZO ZACIATKU SOM PROSTE NIC SKORO NEJEDLA AK LEN ZELENINU OVOCIE A JOGURTY...ALE TERAZ...NO VLASNE AJ TERAZ TAK JEM LENZE SI TO ZACINAM UVEDOMOVAT AKE TO MOZE MAT DOSLEDKY A PRETO STALE MZSLIM NA JEDLO UZ SA MI O NOM AJ SNIVA...A STAVA SA MI ZE MA PREPADNE DAKY OSIAL A VTEDY BY SOM LEN JEDLA....PORADTE MI PLS DAKO...NA UZ NEVIEM AKO DALEJ...LEBO VIEM ZE KEBY PRIBERIEM TAK SA TO ZACNE CELE OD ZNOVA...BULIMIU NEMAM LEBO NEVRACIAM....ALE MAM OKOLO 168CM A 46KG PLLLLLLLLLLS

jajka

ahoj Romana:)a preco uz nechodis k psychologicke ked ti pomahala?a kde si bola na psychiatrii?chodia sem baby,ktore tam boli tiez,niektore aj viackrat,ja osobne som tam nebola,ale co myslis tym hroznym pristupom?skus byt konkretnejsia:)vies,dolezite je aj aby si sa sama chcela z toho bludneho kruhu dostat.ostatny ta mozu len podrzat v slabej chvily,pripadne poradit ak vedia,ale to najtazsie je na tebe.je to tazke,viem,ale ide to.Ja som byvala anorekticka,toto forum navstevuju aj bulimicky,tiez sa snazia a ide im to a mna to tesi:)ano,ako pises sama-vracanie sluzi len ako ukryt pred niecim inym.kvoli comu si vlastne s tym vsetkym zacala?viem,ze ked utrpenie zvane ppp trva uz viac rokov,clovek si uz ani nenapamta ake to bolo zit ,,normalne'',ale dolezite je neprestat verit,ze to ide!a ide to:))

romana

Ahojte vsetci. Mam bulimiu uz sedem rokov.
Neviem sa toho zbavit. Mam aj dobre dni. Najviac však 6 dni po sebe. Potom nasleduju aj 4 dni ked vraciam. Chodila som k psychologicke, ta mi celkom pomohla, ale nie dost. Dokonca ma odoslala aj na psychiatriu a to bolo nieco hrozne. Nikdy viac. Ten pristup!!!
Niekedy sa cez varcanie zbavujem akehosi napatia inokedy som ozaj hladna a neviem s tym prestat. Akoby som uz nevedela kedy som ozaj sýta. Pomozte ak mate vlastne skusenosti!

jaja

cavte:)
zuju,drz sa,neboj bolest coskoro pominie :)
evcca a to uz mate aj teraz terminy na skusky v tomto semestri?si sikulka,no co ine na to povedat:)
alpa,ano mas problem...je zrejme,ze si hladas nieco ako unik z reality-ci uz bulimiou,ci alkoholizmom...rychlo sa spamataj a zacni patrat co je spustacim mechanizmom tohoto tvojho konania.musis sa z toho dostat,pojde to neboj:)
ja som uz bola dnes na vysetreni,dopadlo celkom dobre nastastie:)a aj mne je uz o cosi lepsie:)takze je to pekny zaciatok dna:)