Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

do pici:) ja by som na tu prednasku sla keby som si to precitala skor ako teraz. to je skoda.
evcca, tak povedz o tvojej zalubenosti:)

evcca

cau romanka, dufam, ze si si to nepokazila. u nas v robote mal doktor dnes blbe poznamky kvoli ppp a pozeral na mna a povedal mi, ze "silacka", ci ma to nezlomi. byt tak z ba, tak idem na tu prednasku, lebo ludia si neustale myslia, ze sa len na nieco hrame a nemaju ani potuchy ako tazke je naucit sa opat normalne jest. romanka, odkial si, ak chces tak napis.

forev.

zdravim, viem len to, ze to je v primacialnom, vpravo, miestnost. c 5 a o 6. bohovsky nic nestiham. este rychlo tlacim do seba rozok:)

romana

cauko evcca
Zavčasu vstávaš. Ja tiež,lebo teraz mám rannú. Ale už som doma. Chytajú ma blbéééé myšlienky. Snažím sa na to nemyslieť. Už si to nechcem predsa pokaziť, ked som sa uz ako tak naštartovala. Hm?

forev.

hm..to je skoda, z roboty sa len tak lahko neda vyhovorit, vsak?
nevadi, ved takych este bude, ja sa celkom tesim, som zvedava co tam a ako.

alpa

Skoda ze zajtra robim :-(. Sla by som. Dnes som bola cely den doma, robim len obden takze v tomto pocasi som si moc neuzila to volno, chcela som ist na prechadzku, no miesto toho som sedela za kompom a kazdu chvilu niecom luskala a chrumala.

forev.

ano, ta moja zdravotnicka cast si tiez uvedomuje dosledky svojho pocinania, ale jednoducho to do nej omylom naliali. co ma teraz robit? :) ach jaj, to je zabava. a este pijem kavu. to bude krasny vecer- povodne som sa chcela ucit, chapeme sa:)
ja mam teraz tiez nieco..ked som uz ako tak von a je to zatial strasne krasne, neuveritelne si to uzivam. aj moje telo si to uziva, moja dusa si to uziva, jednoducho, uzivame si pospolu a zijeme a nazivame a je nam dobre. :)
baby, nepite:)
a mimochodom, ste v blave? lebo zajtra o siestej sa v primacialnom palaci kona prednaska o ppp. skupinka tam ide. ;)