Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

nemas sa coho hanbit. ja mam aj psychiatra aj psychologa chlapa a rozprava sa s nimi fajn. neviem, zo zenou by som sa porovnavala. a ze je mlady, to tiez nevadi, ide o to, ci to, co robi, robi naozaj, alebo len preto, ze musi.
mam rada svoju pracu, vzdy som to chcela robit, hoci casto je to smutne.

romana

to ťa obdivujem evcca,
musíš to mať náročné. Myslím tým prácu. Ale neviem si presne až tak predstaviť čo to všetko obnáša. Ja to mám horšie na psychiku v práci a nemôžem ako ty povedať že ju mám až tak rada. Ved ona bola tým spúšťačom k tejto chorobe. Ozaj. Kolegyňa mi poradila nejakého dobrého psychiatra. Ze vraj je mladý a predpisuje dobré lieky, také "tretieho tisícročia." Aspoň tak tvrdí, lebo tam sama chodila. Po tých liekoch sa cítila veľmi fajn a nemali nejaké vedľajšie účinky. Myslíš, že ho mám navštíviť? Váham, hlavne preto, lebo je to muž. A ešte mladý... tak kolo 33, že vraj. Radšej by som k žene. Dosť sa hambím a neviem si predstaviť ako mu to budem rozprávať. Mimochodom tá kolegyňa tam bola s iným problémom, Nie s ppp.

Merfey

také štátne veci, nechcem tu veľmi špecifikovať svoj odbor, aby ma tu nik neodhalil :) chcela som však robiť úplne niečo iné, ale bojím sa začať odznova. predtým som si neverila a tak som to čo ma baví študovať nešla no a teraz to čo študujem ma nebaví a vy kde pracujete?

evcca

tu vahu by som mohla vyhodit, ale nedokazem to. je to ako poistka. co, ked nebudem vediet kolko vazim? asi by to bolo fajn, ale aj by to znamenalo stratu kontroly- to ma asi kontroluje este stale ppp.

Merfey

evca a prečo tu váhu nevyhodíš? či to nedokážeš? alebo asi ani nemôžeš. tak ja študujem na VŠ ale nie som presvedčená že je to správny odbor