Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lll111

joj ale tolko jedenia zjest to nie je normalne a vzdi mam vicitki, uz neviem co so sebou.Ja som vtedi najedena ked si napxam zaludok kilami potravi neviem ci xapes

evcca

vystihla si to presne, romanka, zelam ti pekny vecer a rozmaznavaj samu seba, vraj sa tak da naucit mat sa rada.
lll111, potrebujes rezim a pravidelnost v jedeni, ak dlho nejest, je normalne, ze tvoje telo chyta vlci hlad.

romana

Ved vravím že mám k tebe blízko. A mne vravia, že mám veľmi dobrú intuíciu... Ani som ťa nevida. Som rada, že si takto píšeme. Aspon niekto. Akurát tu bol môj manžel, a vraví mi že taký pokec je choroba pre ľudí, ktorí nevedia čo s časom. hm... Tiež názor. Nechám to tak. Nemám dnes chuť rozprávať mu a vysvetľovať ako to vnímam. Chlapi sú asi ozaj z inej planéty. Úplne iné myslenie.

lll111

joj konecne niekto si ma vsimol ja mam strasni problem a neviem co to je-dokazem aj tizden nejest a cez vikend zjem aj toni potravi,stale sa pozeram do zrkadla,kazdu minutu sa vazim to nie je normalne jedine co nerobim je ze nezvraciam este ale skusala som to a neslo!co to je ja uz nedokazem takto zit

evcca

ale uvedomila, a to je podstatne. kazdy clovek ma vo svojom zivote obdobia, kedy znesie pravdu o sebe. bud rada, patris medzi tych, co to mozu vediet a uvedomuju si to.lebo vela ludi to nevnima a ochudobnuje sa o moznosti osobneho rastu. si sikulka.

romana

ja mám takú skúsenosť, že ked mnou tak pohrdala tá psychiatrička, tak som sa tak zaťala. Proste vydržala som asi 5 týždňov tak si s 2-3 zlyhania. Ale potom mi to došlo. Vlastne som to neurobila pre seba, ale pre ňu. Chcela som jej dokázať, že som normálny človek, že nie som preto zlá. Neublížila by som vedome druhému, predovšetkým ubližujem sama sebe. Vieš, učila som sa dobre, až moc, ale tiež nie pre seba. Len pre iných, aby ma mali radi, aby som patrila medzi obľúbených... Zvláštne že som si to uvedomila až v tridsiatich rokoch...