Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kyblik

"mojsejovci" ta ich trapna reality show co chodila:) ale to mi uz prepina sory:))
fiha hospic? waaaw zaujimava tema to casto v skole riesime :)
ok tak ja idem na ucho...nech ti teda chemia samovolne naskace do hlavy- ved zazraky sa deju :)) a zajtra drzim palce k uceniu ;)

forev.

co? mojsejovci? pes?! :D nechapem. :)
no neviem, co bude z ucenia, akurat totiz mam na icq kamaratku a rozoberame hospice a smrt..hospice su moja srdcovka. tak chemia mi zatial na najblizsiu polhodku pada:)

kyblik

ok skusim...
FOREVER, ak sa teraz pojdes ucit tak je vecsia pravdepodobnost ze ta Procko vyberie do novej serie Mojsejovcov!!! a mozes vyhrat ich psa
no povec, co by si za taku rolu nedala? tak utekaj :)))))

kyblik

ja osobne o tom nepochybujem, je to fakt super skupinka a aj zucastneni su brutalni :) ale potrebujem momentalne este cas na uvedomenie sa ze kam chcem smerovat...
ale inak som fakt vdacna za nu je to super:)

forev.

a pocujte, fakt netusim ake odhodlavanie sa na skupinku. ved tam je uplne dobre a su tam uplne normalne a perfektne zenske:)

alpa

V nedelu budem u rodicov 50km od Ba. tak nevadi, mozeme to odlozit o tyzden alebo cez tyzden niekedy :-) Zajtra by som rada "zamrzla" s vami, ale do tretej robim :-(

forev.

kyblik: dakujem:) ale keby si teraz videla ako zufalo vyzeram:D od rana za pocitacom- to len aby som nahodou nemusela otvorit tie knihy..:) vsade bordel. jediny vykon dna bol, ked som sa vykutrala do sprchy:D
baby: mozme vecer teda.. ale..totiz, mne by to viac vyhovovalo aj tak poobede:)

kyblik

zajtra ja uz nemozem, po zamrzovacke idem na oslavu narodenin :( ja mozem v taku nedelu :)
alpa nepridala by si sa zajtra? www.youtube.com budeme "mrznut" v Poluse bude to haluz :))))
a poznam to odhodlavanie na skupinku ale stoji to za to naozaj :)

alpa

Kyblik este som tam nebola aj ked som sa mnohokrat chystala, ani neviem co mi v tom branilo. Mne by to aj zajtra vyhovovalo, komu este? Tak na podvecer niekedy :-))