Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

agneska

To musi byt super vyrozpravat sa psychologovi. Ja by so tiez chcela. Ste z Ba? Kolko asi stoji taka hodina, len tak orientacne?

evcca

v nemocnici som bola 2x, vzdy to skoncilo reverzom, ja som sa tam nudila. bojovat som zacala sama pred dvomi rokmi a mam fajn psychologa a psychiatra. musis chciet sama- je to otrepane, ale strasne pravdive, ja som tie slova neznasala. teraz by som ich dvoch nevymenila za nic na svete:-)

m.

Prvé liečenia nie je, nakoľko som sa liečiť chcela iba "akože". Na poslednom som pochopila, že dokiaľ nebudem chcieť na 100%, že mi nikto nepomôže, ani ten najväčší odborník. ( Väčšinou som podpísala reverz). Teraz chodím rok ku psychologičke, pomáha mi zo všetkých najviac. Píšeme si, k tomu mám každý týždeň terapiu, začala som chodiť už aj ku psychiatričke, ale mám pocit, že ma PPP drží ešte za jendu nohu.

evcca

aj ja som bola vzdy dobre dievcatko svojich rodicov, no uz nie som a citim sa slobodnejsia, hoci tie trable s ppp mi za to nestali. berem to tak, ze to tak malo byt a je len na mne, co sa z toho naucim. ja chcem tento boj vyhrat.

evcca

m., to boli, chapem, ale ty urcite sama vies, ze si hodnotny clovek. vies, ja zvyknem hovorit, ze kto nebol na takomto lieceni, ten nepochopi a pripadame mu ako z inej planety.
aj ja som mala velke obavy, ze to zistia v praci, ale ucim sa s tym vyrovnat, moja mama taji pred vsetkymi, ze som bola v pezinku a otec, ten radsej odisiel...

m.

Ale psychologička mi povedala, že ich neznemím. A ja už ani nechcem. Nebudem stále robiť to, čo si vysnívali oni!

agneska

m. a pomohli tie liecenia? Ja som bola len ambulantne, ale nic moc.. na figu psychiater, tak som sa zacala liecit sama.

m.

Evcca, mohla by som Ti tu napísať tisíc príkladov, ale nechcem sa k tomu vracať, nechcem na to myslieť. A prečo? Lebo už ich nemám čím tešiť, už sa mnou nemôžu chváliť ako kedysi, najviac tomu dopomohlo, že som bola na liečeniach.

agneska

evca, ja uz dva mesiace nevraciam, snazim sa zdravo stravovat. Len dnes som to prepiskla, my proste nemozeme doma uskladnovat sladkosti. Nepojdem to tentokrat vyvracat, pockam do zajtra kym mi to nevytravi.