Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

strasne vela jem co sa ucim na statnice / su zajtra/, same sladkosti, je mi z nich od zaludka zle, ale musim, musim, dnes som mimo ineho mala styrikrat sladke, zatial nezvraciam ani sa nehodlam, ale mrzi ma to ze to takto riesim

evcca

je mi uplne nanic, ale nedokazem sa vykaslat na tento boj, proste uz mi ani to nejde, to je asi rezignacia, som nasrata, ze som pribrala, vsetko je mi male, zajtra mam skusku, nic neviem,a vlastne vsetko mi vadi,...
vzdy ked boli taketo situacie, tak som to riesila jedlom, ale vdaka bohu, teraz nemam chut sa ani prejest, len tu soptim, aka som nemozna. dve kila pribrate do stehien, mozno sa niekto zasmeje, ale ja som zufala. ani neviem preco pisem.......

vrr

leni, neviem ako ti pomoze kolko mam rokov, ci 12, 15, 20, 28, 42. je to jedno aj tak vsetci umrieme alebo co. mam teraz take pozitivne nalady ze by som tu asi nemala pisat ani radsej. ale pekne si to napisala no. dakujem

vrr

mirabelka a ten druhy jednotkovy nick, nebolo to myslene dobre ale ak vas to povzbudilo a potesilo tak som rada. Ani neviem ci k tej psycho zajtra vobec pojdem lebo sa mi tam na siedmu rano busom trepat veru nechce.

leni.

bude:) ale myslim ze krasny zivot stoji za tu dlzku ved dlho sme sa do neho dostavali dlho to potrva :) ale hlavne ze to ide

leni.

co je pekne na tom ako to napisala? ved jedine co pisala ze je sa na to vysere a vsetko je fialove hovno
vrr kolko mas rokov ak mozem vediet? a nevyser sa na nic coskoro sa tato nechutna choroba na teba vyserie a budes slobodna ;) skusaj aj nadalej kazdy jeden uspech je krok k zaverecnemu cielu :)

mirabelka

he he, pekne si to napisala :) pozdravuj psychologicku, urcite ti tie jej rady veeeelmi pomahaju. nebudem ti pisat, ze drzim palce, ved ty to zvladnes a podobne srandy. sama dobre viem, ze sa sablovalo, sabluje sa a sablovat sa bude!
K pocteee zbran :)