Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

ja uz nie som citliva na poznamky na moju postavu,alebo podobne veci ked sa citim dobre :)ale ak mam horsie obdobie,tiez ma to semtam nachvilku pichne....inak pisala si tusim vcera,ze ste mali smutny den na oddeleni ci tak nejak o co slo?ak sa smiem spytat.pojdem sa prejst ochvilocku na vzduch :)

evcca

som unavena, ale to nie je nic nove u mna. v robote teraz trochu tazko, ved je take obdobie a dnes do mna viaceri sparali, ze vraj vyzeram ako anorekticka a kolega mi povedal, ze po jedle mam prist na oddelenie a fixne ma k lozku na dve hodinky, nech pekne priberam. usmiala som sa, ale bolelo to riadne.

jaja

to je fayn,dam si dnes na veceru nejaku rybku :))ako sa inak evcca citis?ja celkom fayn,zajtra budem s priatelom tak sa na to hrozne tesim :))

jaja

ahojteeee :)posledne dni sa mi akosi nedari dodrziavat pravidelne stravovanie,musim na tom zapracovat...inak su na veceru vhodne ryby?evcca,aspon budes mat fayn vyletik :))

evcca

zatial ano, dnes mi volala spoluziacka, ze vcerajsiu anglictinu som spravila, teraz budem cakat uz len na vysledky z psychiatrie a 24. mam pediatriu, no to bude tazky oriesok, inak v piatok cestujem do ostravy, mame zraz so spoluziackami, nevidela som ich od statnic, tak sa vytesujem ako mala. kde by si chcela robit?

alpa

Nic, prave prisiel priatel tak mu pripravujem veceru:-) Hladam si novu robotu, lebo tato ma dost frustruje, blby sef a tak... A ty? Zvladas skusky?

alpa

Evca... no co ti poviem :-)) Vyborne, ale osem je moc aj pre bulimicku :-) Myslim ze neboli najzdravsie, moc boli sladke.