Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

babyy,ved zivot je tak krasny,skusme to vidiet...co bolo to bolo..pocity nenavisti treba vyventilovat napr. sportom a venovat sa cinnostiam aj ked nevladzeme nech nemyslime na to na co netreba...uz som sa okupala,dakujem evcca :)ach baby,toto forum mi pomohlo mnohe veci si uvedomit,dakujem vam :)

zazie2112

Boze baby keby ste len vedeli ako sa nenavidim este viac za to, ze som tucna za to, ze sa tym tak zaoberam, mam pocit akob y mi niekto vyoperoval polku mozgu!!!

zazie2112

Ja som tiež v podstate celú vysokú "pregrcala"a niekedy ma mrzelo, ze sa na mna kukali jak na lúzera, ale ja som proste nevládala sa učiT A čASTO ani len príst do skoly. Teraz aspon zvládam sa ucit aj to je pre mna pokrok, len v poslednej dobe sa neviem zbavit tych depiek z toho ako som pribrala, co je horsie s akýmsi masochismom si pozeram stare fotky a utapam sa a nepomahaju ani formulky, ako je mi teraz lepsie, len si stale obzeram sadlo a drim sa na vlasku!

evcca

mozno je to chvilkovy pocit byt dobrou studentkou, ale je to nic oproti tomu, ked ste niekto dobry clovek.
alpa, vysku v cechac som aj ja pregrcala, tuto teraz by som chcela zvladnut trosku lepsie a stastnejsie.
neviem, preco som sa v istom okamziku rozhodla pre takzvanu dokonalost, ale ked sa tak divam okolo seba, tak ju ani nepotrebujem,.... vdaka.

jaja

a ja som sa na strednej neustale zaoberala vahou,bola som nevyrovnana,depresivna,nevladala som atd,tiez som sa nemohla ucit tak ako som si to predstavovala...a co ked?!aj tak sa to uz nevrati a skola nie je vsetko...teraz studujem na vyske a znamky mam uplne na haku...radsej venujte cas kamaratom ako neustale sediet nad knihami a triast sa ci dostanem 1...

alpa

evca zavidim ti v dobrom ze sa dokazes tak dobre ucit, ja som prevracala celu vysku a prechadzala som len tak tak cez skusky, teraz to lutujem ze som nemohla byt lepsou studentkou, len takou priemernou. :-(