Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

presne tak, ppp je o pocitoch,mas na to, romanka, tak pekny den tebe aj ostatnym. baby, kto chcete ist miesto mna do prace? - ja by som si pospala:-)

romanka

Dobre evcca. Zajtra ak nezabudneš, ozvi sa!
Ty evka, ja som už na to prišla prečo to robím. Túžim po dokonalosti! Fyzickej aj psychickej. Môj muž ma neustále citovo vydiera a snaží sa ma manipulovať. Som dezorientovaná, nie som si istá sama sebou, nesebavedomá... a neviem čo ešte. Včera sme sa pohádali. Ohrozne sa ma to dotklo, aj som si poplakala, prehnal to! Zrazu ale cítim ohromnú úľavu, nebavím sa s ním a cítim sa zrazu slobodná... Dnes som sa po dlhej dobe tešila z prírody a pekného dňa. Mám pocit, že až toto fórum mi otvorilo oči. Dokonalosťou túžim po láske a pochopení, ktoré som nikdy od muža nezažila ani ako dieťa a teraz sa mi to nedostáva ani od manžela.. Smutné.. ale nevadí, som rada že mám jasno a už to jednoducho nedovolím.

evcca

jaja, ja drichmem aj v noci, aj cestou vo vlaku do a z roboty a mam pocit, ze by som zaspala aj v stoji na vizite:-)

bola som s mamou sa navecerat, v poslednej dobe som na maso, neuveritelne mi chuti.
inak, dnes sa citim nesvoja, snad to prejde, ale viem, ze som len rozladena z prace, obcas je to moooc smutne.

jaja

ahojte :)evcca,ja mam rovnaky problem co sa tyka popoludnajsieho spanku-aspon 2-3 hod denne som spavala a potom som v noci nevedela zaspat...ale teraz sa uz snazim vydrzat do vecera,vcera som prespala v pohode celu noc a okolo 11tej vecer sa mi podarilo zaspat,sice by som chcela uz okolo 10tej vecer chodit spat :)ja sa tak tesim,ze sa citim konecne po par tyzdnoch fayn,juuuj :)
coky77...no mala si zly den a co ked...ved zajtra je znova novy den a vsetko bude ok neboj :)

coky77

hmm,,,som debil sprosty uz som neaky cas normalne jedla vsetko bolo ok a dneska som to pokaslala,,,som sa tak najedla najradsej by som to sla hned vyvracat ale nemozem bo su vsetci doma,,,,,strasnee,,,

evcca

ahojky, romanka, viem, ze malo byt schvalene, ze od 1.4. odporucanie netreba, ale ked vydrzis, tak sa zajtra spytam u nas a hned ti napisem.
skusky, dnes boli pisomne, no, bola to sila, az sa mi oci pretacali, ale mala som na vsetko odpovede, takze dufam, ze som ich spravila, no potrapila som sa ako tak nad nimi.
som rada, ze mas fajn den a vdaka za kompliment, aspon ma to trochu preberie z mojej nenormalnej unavy, asi sa menim na skolkarku-aj ta spava popoludni aspon dve hodinky:-)

romanka

Ahoj Evcca!
Prosím ťa napíš mi ak vieš, či je potrebné odporúčanie na psychiatriu. Moja psychologička vravela, že ak ho nedonesiem ona to urobí ako urgentný prípad. Napíš.
Ozaj, ako dopadla skúška? Verím, že fajn. Si šikulka s neuveriteľnou ochotou pomáhať. Pôsobíš tak na mňa od začiatku ako chodím na toto fórum.
Mimochodom. Dnes sa cítim fajn. Viem, že to zvládnem. Včerajší rozhovor u psychologičky mi veľa dal. Dúfam, že budem z neho čerpať ešte dlho...

stanocka

Ahojte dievčatá, už som sem písala, ale rátam, že nie všetky ste si to všimli, takže som študentka psychológie a píšem diplomovku o PPP. Chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie mi krátkeho dotazníku(stačí anonymne). Veľmi by mi to pomohlo, takže ak by ste boli ochotné, prosím ozvite sa mi na stanocka@gmail.com a ja Vám pošlem dotazník.
Stanka