Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte....
no antiana...je to smutné ale mala by si niečo robiť ale to asi už poznáš,no nemám slov,ja mám tiež PPP,ale ak by som sa nenajedla tak mnou rachne,aj ked jem lahké veci,ale 5 krát denne a nevraciam a nehnačkujem stále....toto tvoje telo navydrží uvedom si že to je už asi posledná fáza PPP....
ja sa mám celkom dobre,dnes,včera som piekla také orechové rezy a punčové rezy aj punčové guľky,ešte urobím nejakú čokoládovú roládu a mám to...
včera mi volala mama,a zasa bola mierne opitá,tak som myslela že koniec už som dorobila,ale deti boli pri mne, syn ma silno objal a držal ma,ako malé dieťa....oni mi pomohli aby som to prekonala,a podarilo sa,lebo som bola naozaj zúfala...
dnes mám voľno tak budem variť lebo príde manžel,a oddychovať po včerajšom pečení...
tak sa majte krásne a držte sa...a ozvite sa...
antiana, tak to sem radšej ani nepíš!
po dlhšom čase...nič nové nemám...stále hladujem (napr. dnes dve jablká a dva kapustové šaláty - to sa ale už nevolá hladovka, ja to považujem za dosť) alebo sa prežieram a všetko to vyvrátim, takže vo mne neostáva nič a ešte užijem aj preháňadlo..aj mi veľa ľudí hovorí že som zasa veľmi schudla, a mňa to teší, nebudem tu klamať že ako som odhodlaná s tým skoncovať aj s laxatívami a na druhý deň napíšem že chcem držať hladovku a šľahla som si fenolax...!!!radšej tu píšem len čistú pravdu...a ešte - snažím sa chudnúť ďalej, takúto nízku hmotnosť som nemala už dva roky a ženie ma to čoraz nižšie a nižšie...mám sa niečoho obávať???
ahojte....
no veľa ste tu toho popísali,všetko som pozorne čítala..
cry možno je to tak že si v tej PPP tak hoviem a doma sa tvárim že je všetko OK...chcela by som veľa v svojom živote zmeniť deň ked som začala držať tu debilnú diétu....a bielkovinové dni? no ja som proste mimo ak nerobím nalinajkované veci...strašne ma to vie rozladiť,tak ako aj tá váha...ja som to hovorila aj psychiatrovi a neviem či aj to je najaká porucha alebo čo?ked pojdem na kontrolu tak mu o tom ešte poviem,ja stále sledujem hodiny,čo kedy ako....
cry škoda že si si dala to preháňadlo...ale sme nejak podobné...
dadula56...tak ja neviem ale ja tam mám vždy toho dosť....:)
a aj viem že po hnačke tie kilá pojdu naspäť a aj tak to niekedy urobím...
ja mám jednu blbú výčitku že čo povedia ľudia....akože na všetko...
nám to doma mama opakovala dookola,uprac toto,nerob toto,lebo čo by povedali ľudia...a aj ja to občas poviem deťom...kým ma nezdrbú a potom sa uvedomím...a to isté je s tou váhou...čo povedia ľudia že aká tučná...
mne po operácii,ked so ležala 2 mesiace, 2 ľudia povedali,ako si pribrala,lebo to aj tak bolo,ale som to neriešila lebo som bola šťastná že operácia dopadla OK...a potom som si povedala ved ja schudnem a začala sa inak stravovať,aj to šlo dolu,ale našla som tu dietu a bolo to v riti,vaha letela dolu a to sa mi zapáčilo....a teraz plávam v bahne...
tak som sa tu trocha rozpísala....
majte sa krásne a píšte...aspoň tu poviem všetko o mojej PPP.....
ahojky.
cry, nakoniec ma bracho doviezol z hračkárne pred 23.00 hod. malý už od pol deviatej žmurkal očami ale bolo vidiet, ze chce na nich počkat a este stale nabral v sebe energie dost a frčal dalej... na to, že ja uz som zaspavala pri nom... :)
ako to tu tak teda cítam, tak moja milá cry, vzdy vravis, pises ze si pribrala... a jak počítam tak počítam, to by si musela mat uz cez 100kg. :) A prečo si si vlastne dala dnes to prehanadlo? vedela si ze budes obedovat a tak potom si sa poistila tym prehanadlom? radsej si nemala obedovat a dat si jablko a najedla by si sa neskôr. alebo senny caj. Ja ti stale pripomínam ten vývod. ked ho budes mat, tak pak nelutuj. dufam, ze budes mat nedelu lepsiu ako sobotu.
Dadula a k tym davkam jedla, tak co sa tebe zda ako porcia pre kojenca, je pre nich strasne vela jedla, to je proste totalne chorobne zmenene vnimanie vsetkeho na sebe aj okolo seba. Proste tazka psychicka choroba.
Dadula, ale to je cele mimo logiku. Ti ludia sa vidia tucni, hoci maju 45kg. Ked ty mas cojaviem na 165cm 53kg, pre nich si chudsia ako ony s 43kg, chapes. Ta cela choroba je mimo logiku a zmiznu pri nej aj posledne zablesky rozumu v hlave, bohuzial.
:-/ Nechcela som sa tym nikoho dotknut.
Prepacte, ale mne to uz neda...moze mi niekto vysvetlit, co chcete dievcata vlastne na tom zachode stolicou vylucit, ked mate pridely jedla ako novorodenec?Same kraviny ako kava, daky extra nekaloricky bielkovinovy sajrajt, nizkotucne tamto a hento a listovu zeleninu.Ved vy nemate ani co defekovat, tak nechapem, naco to prehanadlo.To akurat vyzbiera posledne zvysky (a velmi nestrne podrazdi crevo), ale uprimne, mozno som teraz nechutna, aka velka je ta stolica?Odpoved necakam, ani nechcem, to su vase detaily, je to recnicka otazka.Totizto aj stolica ma mat isty objem, aby bola povazovana za zdravu. Ved treba aj v tej chorobe logicky uvazovat a domysliet si, ze ked som nejedol, tak nemam ani co defekovat.
v sekcii vitarianske dennicky baby castejsie pisali, ze viacero PPP bab sa dostalo z anorexie/bulimie cez vitastravu, teda aspon kde bolo toto casto zastupene za den, no vzdy lepsie ako hladovat alebo grcat
preco na to idu chemikaliami? lebo je to silnejsie, ucinnejsie a lebo sa nenavidia, preto
to co spominas ty, prirodne lieciva, vita strava - to je spojene so zdravim, nie so sebadestrukciou