Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

wyx, veď tam chodíme celkom často... ale ja už dovnútra ani nechodím, lebo ona vždy kecá o takýchto sprostostiach!

wyx

kedy ta videla naposledy?
na tom nic nespravis. ludia ti to budu hovorit vzdy, ci ta poznaju, ci ta nepoznaju. nemusi hned mysliet na to, ze mas nejaku ppp, oni o tom ani nemusia vediet.

[zruseny22]

Baby, ja som zasa taká rozladená, že to nie je ani možné. Teraz sme prišli z mesta a jedna tetka v jednej predajni hovorí mojej mame, že ako "dobre vyzerám". Ja to tak strašne neznášam. To tí ľudia fakt nemajú o čom inom kecať ako o výzore? Keby som mala každého tiež komentovať, keď schudne, priberie a pod.! Ale je to pod moju úroveň.

[zruseny22]

Dobré ráno, mrska,
nakoniec som si dala večer večer ešte jogurt a pár gum. medvedíkov.

Mrska, chcela som sa ťa opýtať na ten tvoj chrbát_ čo presne si mala, keď si musela na operáciu? Ako dlho si musela byť v nemocnici, a ako to bolo potom s pohybom, musela si byť nejaký čas aj na vozíku? (Totiž- u nás v činžiaku bola jedna žena na operácii chrbtica, ešte v lete bola na vozíku a stále je! Babka ich rodinu pozná, lebo aj jej mama je lekárka (blbé je, že má sam tá lekárka rakovinu), tak našej babke len spomínali, že tá operácia veľmi dobre nedopadla... a že je lepšie, ak stav nie je veľmi zlý radšej operáciu nesúriť a pod.
U mňa sa zvažovali Kramáre a potom Česká republika, kde to robia. (Okrem Brna).

mrska

dobré ránko dievčatá...
xx_yy som šťastná že máš motiváciu a to ti dá veľa sily,láska je krásna....
a ako som tu čítala nie všetky sme Ok...
no ja som dnes celkom v pohode,aj ked na váhe bolo o trocha viac...nejdem sa dnes stresovať...všade je predvianočná nálada tak si to treba užiť...
cry zasa máš zlé dni?možno s tou novou lekárkou to postupne prekonáš,viem že nie na vždy ale aspoň sa posunúť o kúsok,aj ja sa snažím posuvať aspoň o niečo....
tak pekný deň...držte sa.

[zruseny22]

pardón, to nepatrilo sem... Maoma, nevime či to dám... keby mi nešibalo ako mi šibe, tak možno aj hej... idem si dať ten jogurt.

Pá.