Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Maoam, no nič. Mala som tú polievku, plánujem ešte ten jogurt activia, čo má hore tie musli. Nech mi to myslí:)
Cry, to je OK, len som ti chcela dat echo.
Ale je aj pravda, že keď menej jem, že mám viac energie a cítim sa aj psych. lepšie.
Ale veď ja viem, aké mám stavy... viem, že som v riti.
Cry a este: skus si prosim zacat odvykat od detinskych trucovitych reakcii typu zbohom, vymazte ma atd...
Posobi to akoby si mala 12.
Cry, o to nejde. Mojim umyslom nie je ta ani urazit, nahnevat ci nebodaj vystvat.
Ale povazujem za potrebne, aby si dostala echo, ze tvoje stavy nie su len tak a aby si si aj cez feedback/odozvu viac uvedomovala, v com lietas.
Ludia to s tebou myslia fakt dobre. Vaz si toho a nerob debiliny.
Tak ja sa nahlásim adminovi, nech ma vymaže, nech tu nezanechávam po sebe "stopu"...
Maoam, máš recht.
prepacte moju uprimnost a hnev
Cry, kedze ta tu nechcem kompromitovat, poviem k tomu len jedno: mas schopnost ludi strhnut na same dno a dni, kedy mas rapel, su strasne, zanechavas po sebe a aj v inych spust a o den-dva prides akoby sa nic nestalo. Borderline.
Ze budes mat o 1,5-2kg menej, som ti tlkla do hlavy par dni - nezaberalo. No ale vidis sama.
Komu niet rady...
Ale ja osobne byt tvojim terapeutom, tak podam vypoved.