Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Katkaaa

O ty brdo,kocky. Len tak okom trochu miham po vasich prispevkoch, no teda ja ziadnu anorexiu nemam :) akoze, len trepem,lebo som v uzkosti..sorry..ale to asi nieje badat,ci..

Cry: no caau, odpoved na Tvoju otazku,ci beriem aj lieky, ano, samozrejme,ze beriem, doktorka mi zvysila AD a beriem aj "trochu" Rivotrilu.
A inac, oproti Vam si pripadam hrozne menejcenna..lebo nic nerobim,taka chudera som na PNke,ktovie dokedy....

[zruseny22]

Ahojte, dievčatá,
ja na vás tiež myslím, i keď nepíšem. Dnes som dostala konečne ten menzes, tak aj nálada snáď bude lepšia a nebudem taká protivná. Ale hlavne vám chcem napísať, že som si nasadila späť antidepresívum, z toho dôvodu, že sa mi stále menia nálady a hlavne kvôli tomu, že zasa mám neskutočné depresie a myšlienky na smrť...
Ja som sa dnes teda nevážila, ale cítim sa celá "veľká", nafúknutá a "tučná", už nech je po menzese.
Držte sa.

mrska

ahojte...
cau mrska....:),zasa tu sama debatím,ale možno niekto číta....včera prišiel manžel,no a nebol spokojný vraj som stále kostnatá....
viete niekedy mi je to aj ľúto lebo sa snažím,jem v rámci mojich možností,predlžujem si dni od vracania,aj preháňadiel,ale nie všetko sa dá hned naraz...chudnúť už určite nechcem v tom mam jasno a ani žiadne diéty,len sa potrebujem zmieriť sama zo sebou....a nedostanem trocha povzbudenia...
ale inak dnes sa pre mna už začínaju vianoce....v robote budeme vraj do jednej tak ešte pojdem niečo pokúpiť....
tak pripravujte,pečte,varte,ale aj oddychujte....
myslím na vás....ahojky..

mrska

ahojte,tak zasa sama sebe odpovedám,no čo už....v práci máme teraz už volnejšie...
a môj muž príde až dnes a veľmi sa teším naň ale mám aj obavy...ako to zvládneme cez sviatky...či nebudeme preberať PPP...rada by som si oddýchla...už som dlhodobo v strese aj kvoli práci...a včera som skoro skolabovala, začalo mi byť zle,bilo mi srdce ako o závod,stále sme pod tlakom,a pre mna ako psychiatrickú pacientku,to je dosť....
dnes som celkom v pohode,idem na Vianočnú spoved...
vahu som mala ok...aj som sa najedla...dufam že mi to čo najviac vydrží...
tak sa o seba starajte a píšte....
ahojte.

mrska

wyx...no ja sa konca sveta nebojím,tak toto mnou ani nehne...
dnes som mala chuť na mlieko,tak som si bola kupiť liter a pol som už vypila....mňam....
ja budem mať koniec sveta ked príde muž a bude ma obzerať alebo ma zváži....:)
tak pekný deň a ozvite sa...

wyx

tie hodnotenia na ludi neprichadzaju len na vas, za to, ze mate ppp. tí ludia to ani nemusia vediet a prehodia hlupu poznámku, ktorá človeku znechutí cely deň. ja som dostala včera od kamošky kompliment, tak ma to aj potešilo. :)
mrska, ja ze povies, ze este dnes a zajtra konieeec sveta. :)
tak to este dva dni + dnešok vydržte v praci a v školach, ja sa dnes prepustim z tejto našej psychiatrie domov a do 2.1. ma tu neuvidia. :)
cry ako bolo na Taxise? som rada, ze si isla. tesim sa.

mrska

dobré ráno..
cry ja som mala v robote úraz...a mne tam dávali titánové dlahy a šroby,robili mi ti v Ružomberku a sú tam perfektný...ale ja som už skoro nechodila,a teraz behám ako srnka,a musela som ležať asi tak 6 týždňov,postupne sa pridávalo sedenie...ale ak to nesúri netreba sa dať operovať...
a to že ti niekto povie že ako vyzeráš z toho si nič vobec nerob...niekto rád ohodnocuje ľudí nahlas, ja tiež nemám vo zvyku niekoho hodnotiť,ani som to nikdy nerobila...
tak dievčatá ešte dva dni a máme trocha veget...
ja sa mám dnes fajn,zatiaľ...dnes mám bielkovinový deň,ako vždy...neviem či to s tým súvisí,ale vždy ked ho mám tak ma bolí hlava aj dnes....
tak sa ozvite ako sa máte a bojujte...
ahojte..