Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte tak ako sa darí?
no a už máme po vianociach,ako to prebehlo...
ja som si včera trocha pomaškrtila,zjedla som aj celý ananás,už som mala aj výčitky ale nechala som to tak,dnes mám bielkovinový deň..
tak sa ozvite ako sa máte...
ahojky...
Ahojte ..
cry to ti verím že ti ja za ním smmutno...aj nám už dávnejšie zomrel psík,a ten smútok bol veľký a to boli deti ešte menšie tak to zle znášali....
ja som sa včera chcela isť tiež prejsť ale mali sme dlho návštevu tak sa mi už potom nechcelo...
z jedlom som na tom celkom dobre...stále moje bezpečné potraviny,ale včera som si dala aj zopár orieškov,a dnes si dám ananás...
včera mi ani moc nebolo dobre na žalúdku,stále mám taký pocit že mi je zle...muž hovorí že mám možno vredy ked mi je po jedle zle...no neviem...včera sme boli v kostole a bolo tak fajn,mám rada ked sa spieva Tichá noc...dnes budem ešte oddychovať a zajtra už treba niečo aj robiť....a v piatok idem do práce na 5 h. ani sa mi nechce..
tak sa mi držte a majte ešte pekný deň....
Babky, bola som sa vonku prejsť, je tam príjemne... teplúčko. Som si poplakala kvôli nášmu psíkovi:(... stále som plačlivá:( Je mi to tak veľmi ľúto:( Trhá mi to srdce:(
Mrska, maomka, ďakujem vám:(
Mrska, krásny darček. Ja som sa dnes tiež vážila, ale chcem na to číslo kašlať.
Mrska: ahoj :-),to sa velmi tesim, ze si mala pekny Stedry vecer, citila si sa prijemne, pokojne a ze si dostala krasny darcek. Tvoj muz ta ma velmi rad :-).
Antiana: smiem sa opytat, aka je to vaha na aku vysku?
Cry: je mi luto, ze ti umrel psik :-/
Ahojte...
cry to je smutné že ani na krásny sviatok si nenašla trocha pokoja v sebe a ešte vám aj umrel psík...ja som včera tiež ráno stúpila na váhu a skoro ma šlahlo, ale som si zakázala byť z toho smutná a nevrelá tak sme si urobili pekný deň,z mužom sme si pri zdobení dali šampanské,všetko sme vysvietili,bol večer taký pokoj....
a od muža som dostala krásnu retiazku s takým nádherným srdcom...ja som ani nevedela čo na to povedať, a kúpil mi takú drevenú krabicu čajov,lebo ja som čajomaniak....teraz z neho pijem vianočný čaj a som šťastná....
cry moc si želám aby ti bolo fajn...
dievčatá užívajte si sviatky...želám veľa sil...
ahojte...
Prave nam zomrel psik- Kejsinka:(
Babky moje, ja viem, ze by som to sem dnes nemala velmi pisat, ale ja sa citim, teda aj som strasne tucna. Dnes to citim najviac. Aj vidim. Neprejedam sa, s tym problem nemam, aj tak nemam nejako rada tie vianocne jedla.. zasa premyslam, ze prestanem chodit ku psychiatricke, lebo by som chcela schudnut. Citim sa takto velmi zle:(
Mam vas rada.
♥
Moje drahé, tiež vám prajem krásne Vianoce:) ♥