Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

klimta

ooch..to ma mrzí..čo si jedla,že to takto dopadlo?

ja sa tiež snažím dať to,čo mi ježiško vo forme tukov doniesol :D,ale baby..IDE TO AJ NORMÁLNOU CESTOU!!

mrska

ahojte..dievčatá kde ste?dúfam že ste všetky OK...asi sa pripravujete na Silvester...
no a ja som samozrejme zlyhala...včera som sa na obed nejako prejedla,tak som išla vracať,ale nič nešlo,a nachytal ma syn,povedal mi že či mi už šibe...a to som si do toho dala aj preháňadlo...no sodoma ráno som si myslela že tam nechám aj črevá...ja neviem prečo sa takto trápime...a dôjde mi to až vtedy ked tam sedím ako debil...je mi to trapné aj písať to tu...som slaboch...ešte mi bolo aj zle na žaludku...ale naraňajkovala som sa..
včera poobede mi odišiel sporák tak sme ešte boli aj kupovať sporák a vzala som už aj mikrovlnku lebo ta sa už ledva rozbiehala...ale tie obchody su vybrakované...
tak majte pekný deň a nerobte to čo ja....ahojte...

mrska

ahojky...
klimta to si moc pekný Silvester neplánuješ....no čo narobíš...
v práci bolo celkom Ok...najskôr som nemala čo robiť a potom pred odchodom sa toho zosypalo...ešte som potom bola o pol hod. dlhšie...
dnes nám trochu primrzlo u nás bolo -11,dosť...
váha je stále taká vyššia,ale včera som bola po 4 dnoch na velkej WC,ale len trocha a aj dnes trocha,tak asi to je preto.. ráno som si dala acidko a ovsené vločky,a ešte sucháre 7 days..
dnes to budem vaľať šunky pri telke a lúštiť,alebo čítať...no čo v zime narobíš..
pekný deň a ozvite sa....čauko..

klimta

mrska- veď to, koláče ani nič nezdravé vianočné nejem :D..akurát pre zachovanie pohody som súhlasila 24ho,..inak by bola kuca-paca :))

na Silvestra budem ako ty doma..učiť sa :(
xx_yy ty čo plánuješ?

cry-užite si :))

[zruseny22]

Babky moje, a ked tu spominate ten ananas, ja som si urobila mrkvovo- ananas. salat. Je to vynorne.

Mrska, aj u nas leje.
Za chvilu mi pride wxy, idem pre nu na autobus, bude u nas par dni, tak aspon nebudem tak sama.

Opatrujte sa.

[zruseny22]

Ahojte, babky, len vas chcem pozdravit. Tieto sviatky su pre nas strasne. Na Vianoce nam zomrel psik- maltezacik, ale bola uz stara a vcera vecer nechali aj babku v nemocnici:( Neviem co povedat.. to mame doma ale "sviatky".
Ja som nepribrala nic, tiez jem skor tie "bezpecne" potraviny, ale dnes som si dala rano trochu zo sladkeho, kaslem na to.
Drzte sa a dakujem.

A skuste sa teraz nevazit!!! Nekazte si tieto pekne dni!!!

Iba Katka

Cry, to mi je ľúto, tiež mám psíka, staručkého, nechcem si ani predstavovať čo sa môže čoskoro stať :(

Joj baby, ale vybrala by som vám baterky z váh :D

mrska

ahojte....
klimta to je v pohode hlavne ak ješ,čo je na vianoce normálka,sláva tomu kto si to vie užiť...ja sa stále pohybujem v úrovni bezpečných potravín,ale dám si sem tam niečo ale málo...dnes idem do práce ale len na 5 h. ...vybaviť ak sú tam nejaké e-maily...dúfam že nie..:)
kam sa zberáte na Silvestra..ja ako vždy papučová party z manželom...
tak pekný deň hoci u nás leje...majte sa krásne...a píšte...

klimta

ahoj mrska :)
vieš,akú chuť na ten ananás urobila :D

mne sa doslova darí :D..ako som prišla z internátu, nabrala som 3 kilá..čo už ;D