Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
ahojte.
outu tak to poznám v tej práci,a včera mi obchodný riaditel povedal že na mna tento rok presunie viac kompetencií...no ja že ma tam trafí,ved mám tolko roboty už teraz...
cry ja sa samozrejme vážim...ale aj keby som sa nie tak to cítim na sebe,asi som nejaká precitlivená...
ale jedno pozitívum to pribratie malo,už mi nebýva taká strašná zima,a mám aj viacej energie....
ja dnes budem vegetiť,no čo už ked leje ako z krhly....
tak sa majte krásne a píšte....ahojky...
outu, moja drahá, čo iné mi ostávalo, keď sa mi nedá spať?:( Telka sa mi pozerať nechcela... ešte som premýšľala, že si budem čítať knihu, ale potom si čítala učenie.... a prd si z toho pamätám... sú to "blbosti"...
Mrska, ja sa nevážim teraz vôbec radšej...
iba nervujem tam malo byt. :)
cry, chcela by som byt ako ty, ze vstanem a idem sa učit. ja len ležim a čumim a rozmyslam o sprostostiach.
mrska, netrap sa. ja mam tiez faldy, hrošíkovské, chcelo by to zhodiť trochu. nuž. nemam motivaciu na nič bohužial. najradsej by som zvyšok života prespala...
ja som v práci od stredy. kolegyna uz tu zarobila na prúser, tak som zvedava ako to dopadne. kazdy hovori, ze novy rok, zacina sa od zaciatku, houby, sak stale trva ten stary, sa tu nenervujem stale. snažim sa robit ako taky mukel a nič tu neubúda, stale niečo, aj za kolegynu riešiť. ma to uz nebavi.
ahojte...
outu dik za nápad...zajtra asi aj ja niečo také pohľadám a zasmejem sa...včera sme boli prvý krát v práci a šéf nás hned dodrbal ...no a nemaj depku...fuj...
cry ja sa snažím s tými pribratými kilami nejako zmieriť ale ono to nejde...stále cítim tu špek tam špek...
a teraz bude všade plno článkov schudnite do plaviek,a ja si môžem isť kúpiť stan namiesto plaviek...normálnr sa neznášam že som takáto....
klimta kedy začína škola? a ako sa máš...
tak pekný deň,držte sa a majte sa o kusok lepšie ako včera...
ahojky..
Dobre rano, baby. Nemozem spat, tak si idem citat nieco do skoly.
Vcera som sa bola pytat na jednu pracu v nemocnici, na 4hod popri invalidnom, bodaj by to vyslo. Potrebujem aj peniaze na skolu, statnice a dalsi semester.
Drzte sa a pekny den.
na zlepšenie tej depky
vtipy.cas.sk
Baby, asi vážne to bude hromadná depka, keď je tu tak "ticho":(
Mne to zasa viac preskakuje s jedlom- od včera...
Mrska, ten pocit tučnoty dobre poznám!
Držte sa, myslím na vás.
:D..máme hromadnú depku
ahojte...
cry nepíšeš prečo sa máš mizerne..ale ja nie som na tom lepšie...
antiana ty sa máš ako?
ja sa zasa cítim nejaká celá tučná...
tak a dnes už idem do práce,tak aj z toho mám trocha depku...
tak sa majte a píšte..ahoj..