Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
cry inak ako sa darí?ja som celkom v pohode dnes ma čaká predvianočná návšteva z ktorej mám blbé pocity tak dufam že to zvládnem....už ste zdobili stromček?my až v pondelok...
už tu dávno nebola klimta ani xx_yy,baby ozvite sa....čo máte nového?
prajem vám pekný deň....ahojte..
ahojte...
tak ja tu dva dni sama debatím a potom aká vojna...:)
janica25...ja som to ešte neprekonala,som v tom stále len nie v takom stave ako som bola v lete ked som už brala preháňadlá ako stravu,a bola som uplne ako želatína...a zdravotné problémy,niečo sa mi pokašlalo so štítnou žľazou a le nakoniec ostatné výsledky boli Ok,trochu mi aj pustili zuby,ale výsledky z krvi mám OK,ale ja mám PPP asi rok tak možno u mna nie je tolko problémov,a nevraciam nejako často....máš malé detičky tak nazbieraj silu,lebo oni ta ešte budú potrebovať hlavne v puberte lebo mám doma dve také....aj ked nie vždy to pojde však vieme všetky,ale natahuj dni bez prehánadiel ako sa len dá...ja som teraz dlhšie nemala tak sa cítim celkom OK,lebo ma vždy pri tom bolelo brucho a bola som sfúknutá...ja som od lete pribrala skoro 3 kg,a tiež som sa musela s nimi vyrovnať...ťažko ale čo si niečo zo seba odrežem?a chudnúť už nechcem,nech je aspon takto,ale bez vracania a prehánadiel...veľa sily ti prajem,skús to...
cry a wyx...na tých vašich odpovediach pre kv som sa aj zasmiala..
milá kv-nepíš tu žiadne návody kolko čoho užívaš,kde to kupuješ.....a to že ty si inteligentná a chorých ludí označuješ za psychopatov....no všetky tieto kočky čo sú tu študujú na VŠ a majú výborné výsledky...za čo klobúk dolu, ja som psychiatrický pacient mám aj PPP,mám maturitu a som na poste asistentky obchodného riaditeľa,a každá z nás aj ludí ktorým momentálne nič nie je, sa môžu dostať na psychiatriu...
ak chceš pomôcť píš svoje pocity,a ako sa chceš z toho dostať a s prepáčením nie blbosti...
Dobré ráno, babky,
chcem vám len popriať krásnu nedeľu:) Užite si ju v kruhu najbližších, hlavne nezabudnite oddychovať, leháro, nohy na stôl a tak:)
Idem si robiť niečo do školy:)
Jaj ty kokos, co tu riesite?
cry, ak si myslela ,MNA, tak nie, ja som Katka, a to druhe dievca je niekto iny :) cry, a prepac,ak som Ti nejako ublizila..hm, neviem preco tak namna reagujes,ved som ti nic zle nespravila :( A dobre vies, ze mam depresie,a ked vies,ake to je, tak asi vies aj to, ze vtedy sa cloveku nechce nielen pisat smsky a sustredit sa( co ja som Ti vzdy,pokial si pamatam,napisala dodatocne), ale ani otvorit oci. Tak prepac :(
mrska som tu nova konecne som sa odvazila napisat.som v tom 5,5 roka najprv anorexia a potom bulimia.neviem sa z toho dostat aj ked myslim ze mam lepsie obdobie uz to neni kazdy den ale makam a chyti ma to ze raz za tyzden aj to sa musim tak ovladat.som z toho na nervy aby som sa neprejedla.sem tam aj laxativa.je mi zo mna do placu tolko krat som chcela skoncovat a nie a nie to prestat.bojim sa kila navyse lebo tie si na mne hned vsetci vsimaju a povedia a to neznasam od puberty jej ako si pribrala ake mas licka.zaroven tak chcem prestat np neviem ako.mam male deticky a nemam cas chodit k psychiatrovi.ty si z toho mala aj zdravotne problemy?kolko si v tom bola?co ti pomohlo?
wyx ty si tu duchovny vodca ci co ti je ? :D
áno, kazdy sa so smutkom vyrovnavame inak. a co ta teda trápi?
wyx kazdy sa so smutkom vyrovnava inak.
cry niesom katka. ja vas tu fakt nikoho nepoznam, pisala som sem len raz a aj to mi hned dali ban :D
to som chcela vidiet co si napisala, ze "diablov vynalez". za to ta chválim. správne si to nazvala.