Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

kv

nie take ci onake /JA SOm ani len nazov nepovedala / ale ze kolko kusov ma zaujimalo. no ved dobre sa podporujte a vyplakavajte spolocne nad blbym osudom snad si nikto kvoli tomu ze som to tu spomenula nepobezi kupit ten diablov vynalez odvodnovacie tabletky co su medzi vitaminmi : /

wyx

prepač, ale z týchto tvojich slov usudzujem, ze nie si v tak uplnom psychickom poriadku ako si to ty sama o sebe myslis:
"... no ja nedokazem existovat s predstavou ze som zjedla nieco ine ako biely jogurt, syr,tvaroh, tuniaka paradajky - toto je v pohode. volakedy aj zelene jablka piskoty a hrozienka boli v pohode akurat ze to ma mrte cukrov tak uz ne . akonahle zozerem nieco ine ako tych prvych 5 veci je to v keli , nedokazem sa na nic sustredit som nestastna dorezem sa, zrutil sa mi svet. a ved v pohode to ja mam len take blbe zracie obdobia jak teraz, nie kazdy den zerem sprostosti."

wyx

kazdý clovek má dni v pohode a dni o nicom. malé deti si však nedavaju po jedle, ktoré im nechutí prehanadla... Ale to som chcela napísat, ze toto je forum o podporovaní sa v liečbe, nie o tom ci sme vyskusali také prehanadla a onaké tabletky na odvodnenie. takze, drz sa, lieč sa, kludne píš.

kv

niesom ani katka a toboz psychicky chora . cry ja som sem fakt len raz pisala niekedy minuly rok. pod tymto istym nickom. ziadny iny nemam.

kv

som sa len opytala ci ich niekto uz skusil. ved mozno je to dobra vec normalne ich maju medzi vitaminmi. hej lenze mne nic neni ja nemam ziadnu poruchu. teraz to sice prehanam lenze mam aj lepsie obdobia a v pohode si dva tyzdne nic nedam. a male deti tiez vsetko nejedia to je tiez v pohode .

[zruseny22]

kv, v jednej téme píšeš "divné" veci o psych. chorých a teraz si tu vlastne priznala, že máš rovnaký problém... že si tiež psychicky chorá. A keď nie si Silvia, tak si Katka.

wyx

prepač, napíšeš, že ješ prehnadla, potom píšeš o odvodňovacích tabletkách a teraz napíšeš, že si z toho unavená? nečuduj sa, že si unavená ked to svinstvo ješ. ved ti to brutalne oslabuje organizmus? telo nemá normálny príjem potrebných živín. čakáš, že ťa klepne hned alebo na čo čakáš? nechceš na psychiatriu ale z tvojich príspevkov mam viac a viac dojem, ze tam patríš. robíš z ludí okolo seba blbcov ale problém je v tebe. ale ked nechces pomoct, tak to je na tebe a tvoja vec. lebo ťa to baví mať ppp na celý život. toto forum je o pomoci osob s ppp jedna druhej, nie o tom, ze v dm-ke maju tabletky na odvodnenie! ale nevravím, ze inac mozes byt uplne v pohode.