Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

[zruseny22]

Katherine, aj tebe vela stastia a hlavne vela zdravia v Novom roku. Nech sa ti dari zdolat PPP. Nech sa citis viac slobodnejsia od PPP.

Baby, zelam vam krasnu nedelu. A tebe, mrska nasa, aby si sa skusila aspon dnes nepostavit na vahu. Uvidis, ze aj den bude o kusok krajsi.

Uvarila som si caj a idem sa ucit.

Drzte sa! Mam vas rada.

mrska

ahojte...
Katherina čo nespíš,takto ponocovať...:) a je fajn že ti niekto pomohol,a niekedy to nemusí byť ani psycholog....
Maoam, ked ja sa stále cítim že som už pribrala strašne moc...
cry mala by si jesť aspon po menej a často lebo aj tvoj mozog teraz potrebuje živiny ked sa učíš...
a ten môj metabolizmus je asi tak rozhádzaný že ani neviem čo naň platí...
ja mám tiež depku a hlavne z práce..baby ja som sa dnes zobudila uplne zo strachom že je pondelok viete ako som sa preľakla v posteli...no ak budem takto vsávať do práce tak ma za chvíľu odvezú...
tak sa mi tu majte a držte sa....
ahojte...

Katherina

Inač ahojte baby prajem vam vela šťastia do noveho roku.....ja som už ako vymeneny človek pribrala som 5kil aj menzes mi prišiel už nemavam ani depresie teda sem tam sa to ukaže ale snažim sa nejako odputať a to všetko vdaka gynekologovi ktory mi sice dosť ostrymi slovami jednoducho vstupil do srdca a pomohol mi uvedomiť sa ....takže psychiatry u mna padaju dolu ..... navštevovala som už 3 psych. a gynekolog mi pomohol najviac a to iba jednym sedenim.....keby ste potrebovali vykecať sa alebo poradiť tak mi napište a dam vam mail

Katherina

antiana ked som bola uplne posadnuta anorexiou čo som jedla 2 rajčiny za den a schudla som 15 kil a konečne sa uvedomla a začala som sa liečiť tak jednoducho u mna žiadny jojo efekt nebol jedla som ako normalny človek zo začiatku okolo 1500 kcal a to som schudla zase potom som prijem zvyšili o 1000 kcal viac a samozrejem žiadny pohyb a kila išly hore sice pomaly ale šli takže u mna tieto super poznatky čo všade čitame o spomaleni metabolizmu nefungovali......

[zruseny22]

outu, vidím, že sa "poctivo" učíš na skúšku:)

Ja som si dnes nanútila prechádzku, aj keď sa mi nechcelo, ale teraz som aj rada, že som bola.

S jedlom je to blbé:(

antiana

odkaz pre Cry:
obmedzenie stravy so sebou zákonite prináša spomalenie metabolizmu, ale to predsa vieš...tým pádom rýchlejšie potom priberieš, aj ja som na to prišla, ale neskoro...môj metabolizmus sa dáva dokopy už veľmi dlho...vraj ako dlho hladujeme, rovnako dlho trvá kým sa to dá znova dokopy...v mojom prípade - 18 rokov!!!???

[zruseny22]

Dobre rano, mrska.
Ja som sa stale este nepostavila na vahu, ani to nemienim robit, ale riadne som obmedzila stravu, lebo mi zasa sibe.
Ja dufam, ze nebude prsat cely den, chcem ist dnes aj na prechadzku a mam v plane ucenie, lebo vo stvrtok mam skusku:( A este som to poriadne ani nevidela:(
A presne ako napisala Maoam, stale si chudunka, stihlunka.

Zelam vam pekny den, babusky moje.

Maoam

caute babule,
vidim ze tu vladne dost velka depka :-(

Mrska: neviem kolko teraz vazis, ale ak mas okolo 50kg na 164, tak si chuda stale ;-)

chapem, ze myslenie u vas je ine, ale fakty su fakty a logika nepusti :-)

drz sa Mrska a aj vy ostatne, baby, prajem vam len to najlepsie aj v skole/praci