Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk
Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
Ahojte, babky, mam sa stale mizerne. Zajtra mam skusku.. snazim si tie knihy aspon citat, ale je to zle.. tak zle ako moje stravovanie posledne dni..
Mrska, nech ti lekarnicka poradi vhodne probiotika.
ahoj outu...neviem čo by bolo vhodné..nemáš nejaké skúsenosti alebo nepoznáš niečo také...lebo ked prídes do lekárne tak ti ukáže desat prípravkov a vyber si ked tomu nerozumiem....tak by som skúsila....dik za nápad...
prečo si radsej kazdé ráno nedás nejaku probioticku tabletku, aby sa ti to v tych crevkach posuvalo pravidelnejsie?
ahojte.
cry ty ideš chudnúť?myslím si že to nie je dobrý nápad pri PPP....ja nehovorím že ma tá váha teší ale už nechcem chudnúť ale ani pribrať nejako moc....keby to zostalo tak ako to je...
ja mám už asi tri dni problémy so zápchou,už som všeličo vyskúšala..
dnes mám bielkovinový deň,tak to bude trocha ťažšie...
u nás padá sneh ako bláznivý....dns som mala aj ráno bolesti v chrbtici ale otrasné už na lačno som si musela dať liek....tak som trochu omámená...inak je to celkom dobre aj s jedlom,len mám chuť si dať preháňadlo ale len kvôli tej zápche ale dám si nejaké čaje a uvidím...
tak pekný deň a píšte,píšte....
cry, to je v pohodke. to hned nepojde dole, daj tomu cas. ak si doteraz jedla normalne, tak ked to odrazu zoskrtas na minimum najprv sa ti spomali metabolizmus, ptm (tak do2tyzdnov)zacne ubudat voda, nakoniec svalstvo, ale nejedenim neschudnes, skor si vypestujes az chorobnu nutkavost v najblizsej stresovej situacii sa prejest a dopriat si odrazu vsetko, co si si predtym odopierala len preto, aby si konecne zhodila. mne osobne sa pri PPPcku osvedcilo veganstvo (aspon na zaciatku) a samozrejme nejake info o tom co a preco mam jest (samozrejme, ze nie v style hura, bielkovinova dieta alebo podobne blbstva)
Ahojte, baby, mna teraz dost nahnevala vaha... skor malo jem, alebo nejem nic a nic som akoze neschudla??? A to chodim kazdy den aj na prechadzky... celkom ma to nahnevalo:(
Idem si urobit kavu a ucit sa:(
Majte pekny den aspon vy.
ahojte.
nejako je tu ticho,čo sa vám nechce písať...
cry rada by som sa chcela nevážiť ale bojím sa že ked to neurobím budem mať ešte väčšiu depku po celý deň...
ja by som sa tiež išla prejsť a aj sama ...aspoň si vyfučíš hlavu,ale nemám cez týždeň čas,a cez víkend sa mi moc nechce...dnes u nás poriadne mrzlo -15,ma klepalo ako psíka...
tak sa držte a napíšte ako sa darí...čaute..
mrska vykasli sa na vahu. zober radsej decka na prechadzku niekam poobede. len tak. alebo im povedz nech ti vyhodia baterky z tej vahy, v najlepsom prípade celú váhu. :)
Ajoj, mrska,
mohla by si to s tym kazdodennym nevazenim aspon skusit!!! Napr. zajtra.
Ja som bola na 3h prechadzke- sama samozrejme.. A mam hlad, ale... :( Viac nejem ako jem.. viem, ze robim hlupost, ale nemozem si pomoct..
Idem sa ucit na skusku, vobec sa mi nechce.. :(
Ahojte.
tak dnes som tu len tak na kuk...v práci som makala bez prestávky...cry bolo by fajn keby ma tá váha nelákala a nejako som to vydržala....už som z toho kolísania váhy ohlupnutá....ale dnes som myslela len na prácu...najedla som sa aj som si pridala na obed tyčinku cereálnu...ale nejako som nafúknuta a bolí ma brucho...už aby som bola doma...
cry drž sa a žiadne vylomeniny...:) aj ostatné baby sa majte fajn...ahojte...