Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC

Príspevok v téme: Kuchyňa - WC - kuchyňa - WC
xyxyxy

Teraz už vážne !
Lietam v tom od cca. januára . Je mi zo seba zle . Baby, potrebujem poradiť, ako sa z toho dostať sama .Neviem si ani len predstaviť ako by som to povedala doma mamine a nechcem jej to povedať ,ja viem..že by mi chcela pomôcť , ale potrebujem to zvládnuť sama .
Viem,že by som sa z toho mohla dostať aj sama - snažím sa menej vracať ... niekedy to bolo 3-4 krat denne , teraz sa to snazim obmedzovat , a proste uz mam v hlave taky blok ,ze radsej sa neprejem ako keby som mala ist vracat potom .. uz to nevladzem robit .
Odkedy mam bulimiu som schudla "len" 4 kilá , myslíte si, že keby som s tým pomaličky prestala a hývbala sa medzitým ( bicykel,korcule,beh,posilnovanie,stepper,tenis... ) pribrala by som viac ako tie 4 kilá ?
-bola som na odbere krvi , nezistili mi nic zle,vsetko mam v poriadku , kedze vela mineralok ,ovocia,zeleniny ,jogurtov ( bielych ) ostava vo mne , takze predsa v sebe nieco musim mat. ; menzes mi tiez nemeska nikdy .. zatial mam zdrav. stav myslim ,ze v poriadku
Potrebujem len radu, ako zacat .. viem ,ze to pojde pomalicky , ale chcem to , musim to dokazat ! pre seba , aby som netrpela ako doteraz, lebo ma to nicí , ta predstava,ze ja som bulimicka ! - zabija ma to :-(
Prosim baby, ktore mate bulimiu alebo ktore ste ju prekonali , piste ,ako sa vam dari .. a tie ktore ste ju prekonali ,prosim,dajte vediet ako . K odbornikovi ist nechcem,lebo to by potom museli vediet rodicia, a ja chcem byt silna ,AJ BUDEM a musim to DOKAZAT !
Dakujem kazdej !
...................................................................................
ZDRAVIE.sk odporúča:
Veľký boj s anorexiou a bulímiou (PORADŇA)
Viac na www.zdravie.sk

Maoam

Cry, tieto tvoje stavy uz nikto nezvladne. Nema to tu vyznam, vzdy, ked to vyzera, ze to ide hore, dostanes zasa tento stav, je to otazka presne dvoch dni, pozorujem to rok a pol a nejaky cas aj osobne via e-maily.
Stale to iste, ten isty proces, ten isty postup. Dokola to iste.

Ak ti je zivot mily, zver sa do ruk odbornikom, ale to by si musela fakt chciet.

Bezni smrtelnici ti nemaju ako pomoct.

wyx

cry, to uz si skusala raz vysadit lieky a ako si sa cítila? este horsie.
tak nevymyslaj. alebo sa zbal a mozes v pondelok nastupit vies kam.
no, ja si pojdem kupit asi 10 kil cokolady,lebo sak ked sa ma ist domov z práce tak....

mrska

ano klimta prd na učenie a uži si sviatky doma...
cry prosím ťa videla som aká si takže neblázni...a lieky pre pána jána,to nemôžeš vysadiť len tak bez lekára...to nie sú vitamíny,to musíš prebrať s lekárom,a oni určite nemajú vplyv na tvoju hmotnosť...viem to lebo aj ja užívam dosť liekov od psychiatra...ale by som si nedovolila ich vysadiť...tak neblázni...
a tiež vám chcem popriať krásne veľkonočné sviatky,oddýchnite,a žiadne hlupotiny čo sa týka jedla...
ahojte

wyx

prečo sa stále pozorujes? naozaj by sa vam zisiel novy psik a pekne ho budes chodit ty venčit. alebo nech dojde pooky. ten ta povláči, vyvenčí a nebudes mysliet na to čo je malé, čo velké. :)

klimta.

stan haha:D..na druhej strane..v dnešnej dobe sa fantázii medze nekladú,čiže ak by si v ňom vyzerala dobre-prečo nie ;))
mega jablko :))..ja sa akurát napchávam mega hruškou :)..za ňou si dám mega banán :D,kt.rozdelím na polovicu,ale aj tak ho zjem celý čiže..:D..hlavne robme veci,ktoré majú zmysel :D

rozhodla som sa,že prdím na prednášku,na ktorú zo zotrvačnosti chodím :D a pôjdem na 4 dni domov ..tak sa teším:))

pekný deň vám želám ;)